net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πόσοι...υπερτυχεροί ανά τον κόσμο θα απολαύσουν άραγε το νέο μοντέλο της Ducati;

Διέρρευσε η πιθανή τιμή του

Αμερικανοί δημοσιογράφοι δημοσιοποίησαν την τιμή της νέας απόλυτης μοτοσυκλέτας της Ducati, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί στην EICMA τον Νοέμβριο.

 
Καθώς οι συζητήσεις για την Ducati 1408 Project –ή 1299 Superleggera, όπως κάποιοι υποστηρίζουν ότι θα λέγεται- πληθαίνουν, σήμερα πληροφορηθήκαμε από τον Αμερικανικό τύπο ότι έχει γίνει γνωστή η τιμή του μοντέλου, τουλάχιστον για εκείνη την αγορά.
 
Το 1299 Superleggera λοιπόν, φέρεται ότι θα κοστίσει 80.000 δολάρια, τα οποία θα κληθεί να καταβάλει ένας… υπερτυχερός αναβάτης προκειμένου να την αποκτήσει. Σε μια αυθαίρετη αναλογία ισοτιμίας, καθώς δεν γνωρίζουμε την πολιτική τιμολόγησης του μοντέλου για την Ευρώπη, το νούμερο αυτό αντιστοιχεί σε 73.400 ευρώ.

Άξιο να αναφερθεί είναι ότι η 1199 Superleggera, το αμέσως προηγούμενο μοντέλο, κόστιζε 65.000 δολάρια, ενώ η Desmosedici RR θα κόστιζε 81.000 δολάρια, με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα (το 2008 κόστιζε 72.500 δολάρια).

Φυσικά, αναμένεται ότι το μοντέλο θα είναι αυστηρά περιορισμένης παραγωγής, ενώ περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες επί παντός. 
 

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ