net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ευτυχώς διέφυγε τον σοβαρό τραυματισμό ο Bradley Smith.

Διέφυγε τον κίνδυνο

Μια άσχημη πτώση είχε ο Bradley Smith, ο οποίος συμμετείχε σε 8ωρο αγώνα αντοχής, ωστόσο φαίνεται ότι δεν έχει υποστεί κάταγμα μηριαίου, όπως είχε γίνει γνωστό.

 
Ο Bradley Smith, ο πιλότος της Monster Yamaha Tech 3, είχε μια άσχημη πτώση στον αγώνα Oschersleben της Γερμανίας, έναν αγώνα αντοχής 8 ωρών. Ο αναβάτης διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου και οι γιατροί υποψιάστηκαν ότι έχει υποστεί κάταγμα μηριαίου οστού…

Ωστόσο, ευτυχώς αποδείχθηκε ότι οι φόβοι αυτοί δεν ευσταθούσαν: Ο Smith δεν υπέστη κάποιο κάταγμα, παρά μόνο χρειάστηκε να κάνει ράμματα και να εξεταστεί για πιθανούς άλλους τραυματισμούς. 

Τα νέα αυτά είναι πραγματικά καλά, διότι σε περίπτωση που ο Smith είχε όντως σπάσει το μηριαίο οστό του, θα σήμαινε πιθανότατα και το τέλος της σεζόν για αυτόν! Ο τραυματισμός αυτός είναι από τους σοβαρότερους για έναν αγωνιζόμενο μοτοσυκλέτας και, στην περίπτωση του Smith, θα τον είχε θέσει εκτός για αρκετά Grand Prix και φυσικά για το επόμενο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Silverstone. 

Εμείς να ευχηθούμε στον νεαρό Βρετανό, καλή ανάρρωση. 

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ