net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η τελευταία ημερομηνία που μπορεί κάποιος να παραγγείλει την RC213V-S είναι η 30η Σεπτεμβρίου.

Διαθέσιμο για παραγγελία το Honda RC213V-S

Με τιμή της στη Γερμανία να ξεκινά από τα 188.000 ευρώ (με φόρους), χωρίς το κιτ αύξησης της ιπποδύναμης, η MotoGP δρόμου της Honda είναι πλέον διαθέσιμη για παραγγελία για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

 
Η παραγγελία για την εξωτικής ιαπωνικής MotoGP μπορεί να γίνει τόσο στο microsite που ετοίμασε η Honda για τη μοτοσικλέτα της όσο και στις κατά τόπους αντιπροσωπείες της. Η ιαπωνική εταιρία έχει ήδη αρχίσει να δέχεται παραγγελίες από τις 13 Ιουλίου με την 30η Σεπτεμβρίου να αποτελεί την τελευταία ημέρα που κάποιος μπορεί να κάνει τη μοτοσικλέτα δική του. Στην πραγματικότητα ο ενδιαφερόμενος δεν παραγγέλνει τη μοτοσικλέτα αμέσως, αλλά κάνει αίτηση για παραγγελία και σε σύντομο χρονικό διάστημα αρχίζουν οι διαβουλεύσεις μεταξύ της Honda και του εν δυνάμει αγοραστή. Υπάρχει δηλαδή περίπτωση και να απορριφθούν κάποιες αιτήσεις.

Επίσης, αν η Honda δεχτεί έναν μεγάλο αριθμό παραγγελιών υπάρχει περίπτωση να σταματήσει να δέχεται αιτήσεις και πριν τις 30 Σεπτεμβρίου, αφού μπορεί να παράγει πολύ συγκεκριμένο αριθμό RC213V-S

Αυτά που μας έκαναν εντύπωση διαβάζοντας για την ιαπωνική MotoGP είναι το γεγονός ότι η μοτοσικλέτα δεν καλύπτεται φυσικά από εγγύηση εφόσον αποφασίσετε να την παραγγείλετε με το sports kit, που αυξάνει την ιπποδύναμη σε «πάνω από 215 ίππους», σύμφωνα με τη Honda. Επίσης με την τοποθέτηση του κιτ, η RC213V-S δεν μπορεί να κυκλοφορήσει νόμιμα στο δρόμο και γίνεται track day bike.

Επίσης στο site αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι λόγω του περιορισμένου αριθμού παραγωγής «λεπτομέρειες» όπως η προγραμματισμένη συντήρηση και οι after sales υπηρεσίες «διαφέρουν σημαντικά από τις συνηθισμένες μοτοσικλέτες της Honda». Κάτι μας λέει ότι οι κάτοχοι RC213V-S θα τυγχάνουν ιδιαίτερης αντιμετώπισης.

Όσοι πιστοί προσέλθετε.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ