net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τα FACTORY EDITION περιλαμβάνουν αυθεντικά εργοστασιακά γραφικά, πορτοκαλί πλάκες τιμονιού CNC, και τη σέλα με τα λογότυπα SDV.

Ποδιά κινητήρα, ελαστικά Metzeler FIM και σε πορτοκαλί χρώμα τα: πίσω γρανάζι κίνησης, πλαίσιο, προστατευτικά ψυγείου και προστατευτικά καλαμιών.

Διαθέσιμες οι KTM EXC Factory Editions

Για να γιορτάσει την επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν Enduro η KTM παρουσιάζει σε περιορισμένη έκδοση την σειρά 2015 KTM EXC FACTORY EDITION. Ζητείστε πληροφορίες σήμερα στον κοντινότερο συνεργάτη KTM.

 
Για μια ακόμα χρονιά η KTM ήταν η κυρίαρχη μάρκα στους αγώνες enduro κατακτώντας δύο ακόμα Παγκόσμιους Τίτλους Enduro με τους Christophe Nambotin και Matthew Phillips να κερδίζουν τους τίτλους στις κατηγορίες E1 και E3, αλλά και με την κατάκτηση πολυάριθμων τίτλων στα Εθνικά Πρωταθλήματα. Η ΚΤΜ για να γιορτάσει την επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν έχει την χαρά να παρουσιάσει σε περιορισμένη έκδοση την σειρά μοτοσυκλετών 2015 KTM EXC FACTORY EDITION.

Σε σχέση με την standard έκδοση, αυτές οι special μοτοσυκλέτες έχουν δεχθεί αρκετές αναβαθμίσεις σε ουσιώδη σημεία, με αξεσουάρ ειδικά σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης, από το τμήμα R&D της KTM, στην Αυστρία. Τα υψηλών προδιαγραφών μοντέλα FACTORY EDITION περιλαμβάνουν αυθεντικά εργοστασιακά γραφικά, πορτοκαλί πλάκες τιμονιού CNC, και τη σέλα με τα λογότυπα SDV, που δίνουν πραγματικά εργοστασιακή αίσθηση. 

Επιπλέον, οι μοτοσυκλέτες εξοπλίζονται με πορτοκαλί πίσω γρανάζι κίνησης, ποδιά κινητήρα και τα εντελώς νέα ελαστικά Metzeler FIM. Για να ολοκληρωθεί το εργοστασιακό look οι μοτοσυκλέτες έχουν πορτοκαλί βαμμένο πλαίσιο, με πορτοκαλί προστατευτικά ψυγείου και πορτοκαλί προστατευτικά καλαμιών, στοιχεία που κάνουν τις μοτοσυκλέτες πανομοιότυπες με τις εργοστασιακές. 

Η σειρά EXC FACTORY EDITION για το 2015 είναι διαθέσιμη με τα εξής μοντέλα: KTM 125 EXC Factory Edition, KTM 250 EXC Factory Edition, KTM 300 EXC Factory Edition, KTM 450 EXC Factory Edition, KTM 250 EXC-F Factory Edition και KTM 350 EXC-F Factory Edition. Τα νέα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα άμεσα σε όλους τους συνεργάτες KTM. 

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ