net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Διαψεύδει τις φήμες

Η Ducati διαψεύδει τις φήμες που την θέλουν να ψάχνει συνεργασία με Ινδική εταιρία. Δεν είναι στα σχέδια της, καθώς η μέχρι τώρα παρουσία της θεωρείται επιτυχημένη.

 
Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα των Times Ινδίας, η Ducati εμφανιζόταν να επιδιώκει συνεργασία με κατασκευάστρια εταιρία μοτοσυκλετών στην Ινδία, ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται  η Hero και η Royal Enfield.

Σκοπός αυτής της συνεργασίας είναι η επέκταση των δραστηριοτήτων στην Ινδία και η κατασκευή μοτοσυκλετών με μικρό κινητήρα, ώστε να διατεθούν στην  παγκόσμια αγορά.

Η τρέχουσα γκάμα κινητήρων της Ιταλικής εταιρίας περιλαμβάνει κυβισμούς από 800 έως 1200 κυβικά. Με την κατασκευή μικρότερων κινητήρων, χωρητικότητας από 250 έως 500 κυβικά, η Ducati αναμένει να δει τις παγκόσμιες πωλήσεις να εκτοξεύονται στις 55.000 μονάδες, σύμφωνα με το δημοσίευμα. 

Η Times προσθέτει επίσης ότι η Ducati επιδιώκει συνεργασία με την Hero MotoCorp ή την Royal Enfield, ακoλουθώντας το σχέδιο της BMW για την παραγωγή μοτοσικλετών με κινητήρες 310 κυβικών, σε συνεργασία με την TVS Motors. Ένα άλλο παράδειγμα είναι της αυστριακής εταιρείας KTM, η οποία έχει επίσης συνάψει συμμαχία με την Bajaj Auto για την κατασκευή μοτοσυκλετών με μικρότερο κινητήρα για την παγκόσμια αγορά.

Αντικρούοντας τον ισχυρισμό του δημοσιεύματος, η Ducati Ινδίας δήλωσε ότι δεν είναι επί του παρόντος στα σχέδια της , να συνεργαστεί με τις ινδικές εταιρίες κατασκευής μοτοσυκλετών για την κατασκευή μοτοσυκλετών μικρού κυβισμού κινητήρα στην Ινδία .

Για το 2017, η Ducati έχει ως στόχο την πώληση πάνω από 1.200 μοτοσυκλετών στην Ινδία και έχει βάλει στόχο να αυξήσει το δίκτυό της και τις πωλήσεις δύο φορές πάνω τα επόμενα χρόνια. Έχει 5 αντιπροσωπείες στο Δελχί, Βομβάη, Πουνέ, Μπανγκαλόρ και Αχμενταμπάντ. Πέρσι, η εταιρεία είδε μια αύξηση 18% και τώρα έχει φτάσει να διαθέτει 1.000 μοτοσυκλέτες, από τότε που εισήλθε στην αγορά της Ινδίας, πριν από 3 χρόνια. Αυτό το έτος, η εταιρεία στοχεύει στην παρουσίαση 5 νέων μοντέλων.

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ