net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Χθες 1 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός του Moto Τρίτη με δώρο για τον νικητή ένα ζευγάρι ελαστικά, ανεξάρτητα από το δίκυκλό του.

Ο Αντώνης Παλλιούδης είναι ο μεγάλος υπερτυχερός του διαγωνισμού μας. Καλοφόρετα Αντώνη!

Διαγωνισμός Moto Τρίτη: Ο υπερτυχερός!

Η κλήρωση για τον διαγωνισμό του Moto Τρίτη «Σας αλλάζουμε τα λάστιχα!» πραγματοποιήθηκε χθες, 1 Οκτωβρίου, και ο μεγάλος τυχερός που ανέδειξε είναι ο Αντώνης Παλλιούδης από τον Κορυδαλλό!

 
Στο διαγωνισμό μας συμμετείχαν συνολικά 3.200 επισκέπτες των ηλεκτρονικών μέσων μας (site, mobile και Facebook) με τις κοινοποιήσεις του διαγωνισμού να ξεπερνούν τις 6.500!

Ο μεγάλος νικητής που ανέδειξε η κλήρωση είναι ο Αντώνης Παλλιούδης του Χρήστου, από τον Κορυδαλλό (Πειραιάς)! Ο τυχερός κάτοχος ενός Yamaha TDM 900 θα συνεχίσει τις βόλτες με τη μοτοσικλέτα του φορώντας ένα ολόφρεσκο ζευγάρι ελαστικά Bridgestone, μια ευγενική χορηγία της ελληνικής αντιπροσωπείας.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ, να είστε καλά στο Moto Τρίτη που είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί για εμάς τους λάτρεις της μοτοσικλέτας. Ευχαριστώ πολύ για τα ελαστικά να συνεχίσετε αυτήν την σπουδαία δουλειά που κάνετε!», δήλωσε ένας πολύ χαρούμενος Αντώνης.

Καλοφόρετα τα νέα σου ελαστικά Αντώνη, πολλά και όμορφα χιλιόμετρα σου ευχόμαστε και πάντα όρθιος.

Τέλος, ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς που μας τιμήσατε με τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό και σας ευχόμαστε καλή τύχη για το μέλλον, καθώς θα ακολουθήσουν και άλλοι διαγωνισμοί. Μείνετε συντονισμένοι!

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ