net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ξέρετε δηλαδή άλλο Scrambler που να έχει κυνηγηθεί στη ζούγκλα με Τυρανόσαυρο;

Πέραν του βασικού εξοπλισμού, αυτή η Scrambler διαθέτει εξάτμιση Arrow και μονόσελο με σχάρα.

Ποτέ χωρίς κράνος. Μην παρασύρεστε από τον Chris Pratt. Επίσης νομίζουμε πως η καραμπίνα στην πλάτη είναι λίγο παράνομη στην Ελλάδα.

"Εεεμ, βγήκα μια νυχτερινή βολτίτσα με τα κατοικίδιά μου..."

Δημοπρατείται το Scrambler του Jurassic World

Μια από τις αυθεντικές Triumph Scrambler που χρησιμοποιήθηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Jurassic World πρόκειται να βγει σε δημοπρασία στο ebay, με τα έσοδα να πηγαίνουν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

 
Η χακί Scrambler παίζει έναν χαρακτηριστικό ρόλο στο πρόσφατο χολιγουντιανό blockbuster Jurassic World που άνοιξε στους κινηματογράφους στις 12 Ιουνίου. Ο πρωταγωνιστής Chris Pratt καταφέρνει μερικές απίθανες σκηνές δράσης στη σέλα της Triumph Scrambler και, όπως θα δείτε και στο σχετικό βίντεο, τη συμπάθησε τόσο πολύ που στο τέλος ζήτησε από την Triumph America να του τη χαρίσει. Όπερ και εγένετο.


Στην ταινία χρησιμοποιήθηκαν τρεις Scrambler, όλες χακί με το μονόσελο και τη σχάρα από τον έξτρα εξοπλισμό της εταιρεία. Μετά το πέρας των γυρισμάτων η μία επέστρεψε στα κτίρια της Triumph America ως διάσημο έκθεμα, η δεύτερη δόθηκε στον Chris Pratt ως δώρο και η τρίτη είναι αυτή που θα δημοπρατηθεί.

Η μοτοσικλέτα θα δημοπρατηθεί στο eBay και η σχετική διαδικασία θα ανοίξει αύριο, Τετάρτη 23 Ιουλίου και ώρα Ελλάδος 9 μ.μ., ενώ θα διαρκέσει 10 ημέρες.

Τα έσοδα της δημοπρασίας θα διατεθούν στη διοργάνωση The Distinguished Gentleman's Ride, ένα ετήσιο ράλι που γίνεται σε περισσότερες από 220 πόλεις του κόσμου κάθε Σεπτέμβρη με στόχο να συγκεντρώσει χρήματα υπέρ της έρευνας για την καταπολέμηση του καρκίνου του προστάτη.

 

TRIUMPH - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ