net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ιστοσελίδα για την ελληνική αγορά διαθέτει πλέον η Daelim.

Daelim: Νέα ελληνική ιστοσελίδα

Η νέα χρονιά βρίσκει την ελληνική αντιπροσωπεία της Daelim και στο Διαδίκτυο, χάρη στη νέα ιστοσελίδα που δημιούργησε για την εξυπηρέτηση του εγχώριου κοινού των δύο τροχών.

 
Ειδικότερα, η ελληνική αντιπροσωπεία της Daelim, ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε. δημιούργησε μια ιστοσελίδα αποκλειστικά για τις ανάγκες του έλληνα αναβάτη, ο οποίος ενδιαφέρεται για κάποιο από τα μοντέλα της.

Στη νέα ιστοσελίδα της Daelim οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τα μοντέλα της εταιρίας, τις τιμές τους, αλλά και οποιαδήποτε νέα προσφορά πραγματοποιεί η ελληνική αντιπροσωπεία για αυτά, εύκολα και γρήγορα. Παράλληλα τους δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσουν και αρκετά πράγματα για έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς ομίλους της Κορέας αλλά και να έρθουν σε επαφή με τους ανθρώπους της αντιπροσωπείας μέσω τηλεφώνου ή/και ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Αν θέλετε λοιπόν να γνωρίσετε καλύτερα τη Daelim, τα μοντέλα της, αλλά και το επίσημο δίκτυο των συνεργατών της στη χώρα μας δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ