net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Φορτωμένο με πληθώρα original αξεσουάρ το V-Strom της δοκιμής.

Εξοπλισμός αναβάτη που χρησιμοποιήθηκε στην δοκιμή: Κράνος Χ-Lite X403GT, Jacket Clover Commander WP

Suzuki DL1000 V-Strom

Δοκιμάζουμε την πλήρως εξοπλισμένη με original Suzuki αξεσουάρ, έκδoση του V-Strom 1000, προκειμένου να διαπιστώσουμε κατά πόσο αυτά προσδίδουν ένα διαφορετικό χαρακτήρα στο μοντέλο.

 

Τιµή:  Τιµή: 16.835 ευρώ  (12.995 + 3.840)

(+) Πλήρης εξοπλισµός

(-) Μερικά επιπλέον κιλά

Όταν το 2012 η Suzuki παρουσίασε το νέο V-Strom 1000, χρησιµοποιώντας ως βάση το προϋπάρχον µοντέλο, όλα άλλαξαν, από το πλαίσιο και τις αναρτήσεις ως τον κινητήρα. Επιλέγοντας συνειδητά να αποφύγει τις ηλεκτρονικές µάχες των εξοπλισµών, προσφέρει µια µοτοσυκλέτα µε τα απολύτως απαραίτητα: ABS και Traction Control. Για πολύ κόσµο αυτά είναι κάτι παραπάνω από αρκετά, και ουδόλως πειράζει που πρέπει ακόµη να καταφύγει κανείς σε κατσαβίδια για να ρυθµίσει αναρτήσεις. 

 Η πολυτέλεια συστηµάτων όπως οι ηλεκτρονικές αναρτήσεις φορτώνει την τσέπη του πελάτη µε κάµποσα χρήµατα. Το V-Strom 1000, από την άλλη, κοστολογείται στο χαµηλότερο όριο της κατηγορίας, προσφέροντας µια πληρέστατη και άκρως αποτελεσµατική µοτοσυκλέτα. 
Τώρα η Suzuki µας προσφέρει µια οπτική προς την πολυτέλεια, ωστόσο αντί να φορτώσει επιπλέον κόστος σε κουµπιά και ηλεκτρονικές πλακέτες, το προσθέτει σε εξαρτήµατα που θα τα δούµε µε το µάτι και θα τα χαρούµε στην πράξη. Η µοτοσυκλέτα της δοκιµής δεν είναι ένα επίσηµο ταξινοµηµένο µοντέλο, είναι ένα έκθεµα µε τον κατάλογο after market αξεσουάρ της Suzuki, µε πράγµατα συνολικής αξίας 3.840 ευρώ.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ