net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δοκιμή: Kawasaki Z800

Το «μεσαίου» κυβισμού streetfighter από το Akashi, παρουσιάζεται πιο ισορροπημένο και ώριμο από ποτέ…ισορροπημένο και ώριμο για τα δεδομένα της κατηγορίας βέβαια, που είναι αναμφίβολα δυναμικά!

 
Τιμή: 9.490 ευρώ (8.890 ευρώ χωρίς ABS)  
Χρώματα: Μαύρο/Πράσινο, Μαύρο/Πράσινο/Λευκό
+: Φιλικό αλλά όχι αδιάφορο, ήχος κινητήρα, ποιότητα κατασκευής 
-: Aβολη θέση συνεπιβάτη 
 
Η ιστορία των «Z» ξεκινά το 1972 και το τεθλασμένο αυτό γράμμα, ήταν ανέκαθεν συνδεδεμένο στην συνείδηση του κόσμου με τις γυμνές μοτοσικλέτες της Kawasaki. Στην νεότερη ιστορία, τα Ζ επανασυστήθηκαν στο κοινό με το Z1000 το 2003 και ένα χρόνο αργότερα με το Ζ750, το οποίο θεωρείτε ο πιο κοντινός «πρόγονος» του μοντέλου της δοκιμής. Το 2013 ήταν η χρονιά όπου το μεσαίο μοντέλο της σειράς υπέστη μια εκτεταμένη ανανέωση και αυξάνοντας την χωρητικότητα του κινητήρα του, οδήγησε στην μοτοσικλέτα που παρουσιάζεται στις σελίδες που ακολουθούν. 

 
  • ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ.ΣΤΑ ΓΥΜΝΑ STREET ΟΣΑ ΚΑΛΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ Ο ΑΕΡΑΣ ΣΕ ΜΑΣΤΙΓΩΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 130 KM/H KAI ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ.ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ 240 KM/H ME ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ GENESIS 1000 ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΑ 140KM/H ΜΕ ΤΟ VERSYS 650 ΝΟΙΩΘΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΝΑ ΜΕ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΟΣ.

      1
  • A.X.

    Από τεχνικής πλευράς ένα κλασσικά σωστό Kawa. Καλύτερα όμως να έμενε στα 750 για λόγους σεβασμού της παράδοσης. 50cc και λίγα άλογα παραπάνω δεν τα χρειάζεται στα αλήθεια κανείς, ένα Ζ 750 όμως είναι αξία ανεκτίμητη!

     

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ