net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ένα όμορφο δώρο λίγο πριν τις γιορτές μπορείτε να κάνετε σε εσάς ή σε κάποιον φίλο σας με το Ride Day του CSSl που πραγματοποιείται στις 6 Δεκεμβρίου στα Μέγαρα.

California Superbike School: Χριστουγεννιάτικο Ride Day

Η ομάδα του California Superbike School (CSS) σας καλεί στο Χριστουγεννιάτικο Ride Day της χρονιάς το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου και ώρα 09:15 π.μ. στη πίστα των Μεγάρων.

 
Το California Superbike School, με την υποστήριξη της ελληνικής αντιπροσωπείας της Honda, πραγματοποιεί από το Χριστουγεννιάτικο Ride Day, το οποίο απευθύνεται σε όλους τους αναβάτες μοτοσυκλετών, αποφοίτους του CSS ή όχι, που θέλουν να εξασκήσουν τη τεχνική τους και να γνωρίσουν τη τέχνη της οδήγησης της μοτοσικλέτας στην σιγουριά και την ασφάλεια που προσφέρει το περιβάλλον της πίστας.

Οι εκπαιδευτές του CSS, θα βρίσκονται παρόντες για να επιβλέπουν τους αναβάτες και να απαντούν σε κάθε απορία που μπορεί να έχουν γύρω από τη τέχνη της οδήγησης της μοτοσικλέτας. 

Οι ενδιαφερόμενοι αναβάτες θα πρέπει να βρίσκονται στην πίστα των Μεγάρων στις 8:30 π.μ. καθώς όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να παρακολουθήσουν τους κανόνες ασφαλείας.

Το κόστος του Ride Day ανέρχεται στα 50 ευρώ, με ΦΠΑ και περιλαμβάνει πέντε (5) sessions x 23 λεπτά. Επίσης όσοι αναβάτες επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν λιγότερα session με την τιμή για το καθένα να ανέρχεται στα 14 ευρώ.

Κρατήσεις θέσεων μπορούν να πραγματοποιηθούν στα τηλέφωνα της σχολής καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το California Superbike School θα το βρείτε και στο Facebook.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ