net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η μορφή της εξάτμισης του νέου Honda CBR250RR, σύμφωνα με τον Ιαπωνικό τύπο!

Το Suzuki RGV250Γ. Η αναφορά στη σχεδιαστική γραμμή της εξάτμισης, από την Honda, είναι προφανής!

CBR250RR:H εξάτμιση

Με τις ειδήσεις σχετικά με το αναμενόμενο μικρό supersport να παίρνουν φωτιά, ας δούμε και μια ακόμη φωτογραφία της πιθανής μορφής των εξατμίσεων του!

 
Το… σίριαλ πληροφοριών για το Honda CBR250RR συνεχίζεται. Με την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου να φημολογείται έντονα ότι θα γίνει την Δευτέρα, το Ιαπωνικό περιοδικό Young Machine δημοσίευσε ακόμη μια φωτογραφία του… από πίσω!

Τι μας κεντρίζει την προσοχή; Μα φυσικά οι εξατμίσεις οι οποίες απεικονίζονται! Σύμφωνα με το περιοδικό, το CBR250RR είναι πολύ πιθανόν να φέρει διπλό τελικό, σε στυλ piggyback! 

Αν εφαρμοστεί, θα είναι μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα λύση εμφανισιακά, σε μια εποχή όπου οι σχεδόν κρυμμένες εξατμίσεις κάτω από τον κινητήρα ή τα μονά, αδιάφορα τελικά είναι μονόδρομος. 

Επιπρόσθετα, η εξάτμιση αυτή αποτελεί ακόμη μια αναφορά στα 80s: Το δίχρονο Suzuki RGV250, που μεσουράνησε στα supersport της κατηγορίας, έφερε εξατμίσεις τέτοιου στυλ! Φαίνεται λοιπόν ότι η νοσταλγία για το «ύφος» εκείνων των μοτοσυκλετών, την συμπεριφορά και τον χαρακτήρα τους, είναι μάλλον μεγαλύτερη από όσο νομίζουμε, αν σκεφτούμε το τι έχει υποσχεθεί η Honda για τη μοτοσυκλέτα! 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ