net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Νέο εργοστάσιο θα κατασκευάσει η Brembo στο Μεξικό το οποίο θα παράγει δύο εκατ. δαγκάνες ετησίως.

Brembo: Νέο εργοστάσιο στο Μεξικό

Επένδυση ύψους 32 εκατ. ευρώ θα πραγματοποιήσει η Brembo στο Μεξικό. Ο ιταλικός όμιλος θα κατασκευάσει νέο εργοστάσιο που θα παράγει αλουμινένιες δαγκάνες για τη Β. Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία.

 
Ειδικότερα, το νέο εργοστάσιο της Brembo θα κατασκευαστεί στην πόλη Escobedo, στα βόρεια της χώρας όχι πολύ μακριά από τα σύνορα με τις Η.Π.Α. Στόχος του νέου εργοστασίου, που θα παράγει δαγκάνες, είναι να προμηθεύει με προϊόντα την αγορά των Η.Π.Α και του Καναδά και να επωφεληθεί από το σύμφωνο ελεύθερου εμπορίου που υπάρχει μεταξύ αυτών των τριών χωρών-λιγότεροι φόροι. Αυτή είναι και η πιο σημαντική εμπορική περιοχή για τον ιταλικό όμιλο (περιλαμβάνει τις εταιρίες Brembo, Breco, AP, Bybre, Marchesini, και Sabelt) σε όλο τον κόσμοΤο εργοστάσιο θα εξάγει επίσης προϊόντα πρώτης τοποθέτησης στην Ευρώπη και την Ασία.

Το νέο εργοστάσιο θα έχει έκταση 33.500 τ.μ., θα φέρει χυτήριο αλουμινίου με δυνατότητα χύτευσης 14.000 τόνων ετησίως αλλά και μηχανήματα που θα κατασκευάζουν δαγκάνες. Η παραγωγή του εργοστασίου σε φουλ ρυθμούς θα ανέρχεται σε δύο εκατομμύρια αλουμινένιες δαγκάνες ετησίως. Η ανέγερσή θα ξεκινήσει το 2015, η έναρξη παραγωγής αναμένεται το 2016, ενώ το 2017 το εργοστάσιο θα λειτουργεί στο 100% της παραγωγικότητας του. Η Brembo εκτιμά ότι το νέο της εργοστάσιο θα της αποφέρει ετήσιο τζίρο 100 εκατ. ευρώ. 

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ