net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το σχέδιο της μοτοσικλέτας κάτω αριστερά δείχνει τις προθέσεις της Brammo να μπει και στην αγορά των ηλεκτρικών cruiser.

Brammo: Και eCruiser στα πλάνα της

Μεγάλα είναι τα σχέδια της αμερικάνικης εταιρίας για το μέλλον. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται από αυτά που αποκάλυψε σε ιστοσελίδα χρηματοδότησης όπου φαίνεται ξεκάθαρα και ένα νέο ηλεκτρικό cruiser.

 
Η αμερικάνικη εταιρία ψάχνει τρόπους για να αναπτυχθεί ταχύτερα και να παρουσιάσει περισσότερα μοντέλα παραγωγής. Μετά από την επένδυση που έκανε η Polaris στην Brammo οι Αμερικάνοι χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα Early Shares (σελίδα διαδικτυακής χρηματοδότησης από το πλήθος) για να αυξήσουν ακόμη περισσότερο το κεφάλαιό τους.  Σε αντίθεση με άλλες ιστοσελίδες χρηματοδότησης στην Early Shares ο επενδυτής παίρνει ως αντάλλαγμα για τα χρήματα του ένα μερίδιο στην εταιρία και αυτό κάνει αυτού του τύπου τη χρηματοδότηση πιο ελκυστική, ειδικά για μεγαλύτερους επενδυτές. Σε αυτό το site λοιπόν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Visordown, η Brammo, ανάρτησε μια φωτογραφία με 6 δίκυκλα, εκ των οποίων το κάτω αριστερά είναι ένα ηλεκτρικό cruiser για το οποίο δεν είχαμε ακούσει κάτι στο παρελθόν. Το ENGAGE η εκτός δρόμου ηλεκτρική μοτοσικλέτα της Brammo, είναι ένα project που προσπαθεί εδώ και χρόνια να βάλει η εταιρία στην παραγωγή αλλά δεν τα έχει καταφέρει, ενώ το ίδιο ισχύει και για το «scooter» ENT. Οι Αμερικάνοι κατέβασαν γρήγορα τη φωτογραφία αλλά το «κάκο» είχε ήδη γίνει όπως καταλαβαίνετε. Όπως και να έχει η παραγωγή μιας ηλεκτρικής cruiser μοιάζει το επόμενο λογικό βήμα για την Brammo, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι η κύρια αγορά της είναι οι Η.Π.Α., ενώ δεν μπορεί να αφήσει αναπάντητη την πρόκληση που δέχτηκε από την «πρωτάρα» Harley-Davidson και το εντυπωσιακό Livewire.

 

SCOOP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ