net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο κίνδυνος μόλυνσης παραμένει

Bradley Smith: Θα τρέξει στο Assen;

Ένας τραυματισμός στο δάκτυλο στα δοκιμαστικά του αγώνα της Καταλωνίας, δεν έδωσε τη δυνατότητα στον Βρετανό να τρέξει στον αγώνα. Θα είναι έτοιμος για το GP της Ολλανδίας;

 
Ο αναβάτης της εργοστασιακής ομάδας της ΚΤΜ, Bradley Smith, είχε πτώση και τραυματισμό στο 4ο σκέλος των ελεύθερων δοκιμαστικών, πριν τον αγώνα επί Ισπανικού εδάφους και δεν ήταν σε θέση να λάβει μέρος. Επίσης, έχασε και τις δοκιμές που έγιναν εκεί μέσα στην εβδομάδα. Η ανάρρωση πάει καλύτερα, αλλά δεν έχει ξεπεραστεί ο κίνδυνος μόλυνσης.

Ο ίδιος δήλωσε: «Μετά την πτώση μου το Σάββατο, τσεκάρουμε το δάκτυλό μου κάθε 24 ώρες, για να είμαστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει κάποια μόλυνση και να βλέπουμε τον ρυθμό επούλωσης. Οι γιατροί είναι ικανοποιημένοι με την πρόοδο και ευτυχώς, δεν θα χρειαστεί να κάνω άλλη επέμβαση. Δεν περιμένουν πλήρη επούλωση σύντομα, αλλά λογικά, θα μπορέσω να τρέξω στο Assen. Τώρα πρέπει να κάνω ότι μπορώ και με την κατάλληλη περιποίηση, να επιταχύνω τη διαδικασία αποκατάστασης. Πιστεύω ότι σε μια εβδομάδα που είναι ο αγώνας θα έχω επανέλθει στο 90%.»

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ