net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μια κίνηση αναμφίβολα σωστή, αν και...ο αρνητικός σχολιασμός δεν ήταν δυνατό να αποφευχθεί!

Βοήθησε σε διασώσεις

Μια σημαντική κίνηση ανθρωπιάς από τον νεαρό Ιταλό αναβάτη, ο οποίος απασχόλησε πριν λίγο καιρό τον ειδικό τύπο με την αποπομπή του από την Sky VR46 Team.

 
Ανάμεσα στους διασώστες που ανέλαβαν δράση στις περιοχές της Κεντρικής Ιταλίας, μετά τον χθεσινό ισχυρό σεισμό που τις έπληξε, ήταν και ο Romano Fenati. O νεαρός Ιταλός, ο οποίος πριν λίγο καιρό εκδιώχθηκε από το πρωτάθλημα Moto GP, έσπευσε σε βοήθεια στον πληθυσμό της περιοχής Amatrice, η οποία είναι και αυτή που υπέστη τις περισσότερες ζημιές. 

Ο αναβάτης, ο οποίος ζει στο Ascoli, βοήθησε τους διασώστες στην ανάσυρση θυμάτων από ερείπια κτιρίων, ενώ και το σπίτι του παππού του υπέστη κάποιες, ευτυχώς όχι σοβαρές, ζημιές. Η κίνησή του γρήγορα έλαβε δημοσιότητα στο Internet και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, γρήγορα έλαβε αρνητικές κριτικές και ο Fenati βρέθηκε… κατηγορούμενος! 

Στην εξέλιξη αυτή, ο Ιταλός αναβάτης «ξεσπάθωσε» με μια ευθεία επίθεση προς όλους όσους σχολίασαν αρνητικά την πρωτοβουλία του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στις ειδήσεις λένε συνεχώς για νεκρούς, για νεκρά παιδιά… Πήγα για να βοηθήσω όσο μπορώ, και εσείς τι κάνατε; Απλά καθίσατε και γράψατε μ…ίες. Ντροπή»

Εσείς πιστεύετε ότι θα μπορούσε ο Romano να προβεί σε αυτή την κίνηση, μόνο και μόνο για να «εξιλεωθεί» για το γεγονός με την Sky VR46; Η αλήθεια είναι ότι, όσο αγνές και να ήταν οι προθέσεις του Fenati, πρόκειται για ένα δημόσιο πρόσωπο…και σε αυτές τις περιπτώσεις, ισχύει «το τερπνόν μετά του ωφελίμου»…Μπράβο του, ωστόσο. 

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ