net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πανέμορφη η νέα Bimota BB3 TTrofeo (δεν είναι λάθος τα 2 Τ, καθώς το όνομα της κάνει ευθέως αναφορά στο Tourist Trophy του Isle of Man).

Η ειδική αυτή έκδοση απλώς προσθέτει στη ΒΒ3 των 200 ίππων και 179 κιλών έναν χρωματισμό αφιέρωμα στην ομάδα του ΤΤ, στα χρώματα της ιταλικής σημαίας.

Η Bimota BB3 που παρουσιάστηκε στην EICMA του 2013, χρησιμοποιεί τον κινητήρα της BMW S 1000 RR, αποδίδει 200 άλογα και ζυγίζει 179 κιλά.

Έτοιμη για αγώνες, ή για... cafe racing, με αρκετά τσουχτερή τιμή.

Bimota BB3 TTrofeo

Μια ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής της superbike BB3, στα χρώματα της ιταλικής σημαίας και με το όνομα BB3 TTrofeo, παρουσίασε η Bimota ενόψει της συμμετοχής της στο Isle of Man TT του 2015.

 
Η Bimota BB3 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην EICMA του Μιλάνου το 2013, ως μοντέλο 2014. Όπως υπονοεί το διπλό Β στο όνομά της, αφορά τη σύμπραξη Bimota-BMW σε μια μοτοσικλέτα που κινείται από τον τετρακύλινδρο κινητήρα του S 1000 RR εν μέσω ενός κορυφαίου συνόλου σχεδιασμένου από τους Ιταλούς.

Πριν μερικές μέρες η ιταλική εταιρεία παρουσίασε στο σαλόνι Manchester Bike Show μια σπέσιαλ έκδοση της ΒΒ3 με την οποία γιορτάζει τη συμμετοχή της στο Isle of Man TT. Η ειδική αυτή έκδοση απλώς προσθέτει στη ΒΒ3 των 200 ίππων και 179 κιλών έναν χρωματισμό αφιέρωμα στην ομάδα του ΤΤ με τα χρώματα της ιταλικής σημαίας και την αναγραφή TTrofeo στα φέρινγκ. Θα κατασκευαστεί σε μόλις 60 συλλεκτικά κομμάτια και η τιμή της εκτιμάται πως θα κινηθεί στην περιοχή μεταξύ 45.000-50.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως η Bimota φέτος πρόκειται να αγωνιστεί στο ΤΤ με μια ομάδα δύο αναβατών, τους Αμερικανούς Ben Wylie και Brandon Cretu. Η ομάδα της Bimota έχει στόχο να τρέξει φέτος στους τέσσερις πιο γνωστούς αγώνες του πρωταθλήματος Road Racing, δηλαδή στους Northwest 200, Ulster GP, Macao GP και φυσικά στο Isle of Man ΤΤ.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ