net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Όμορφο, χωρίς να είναι κραυγαλέο το BN 302. H μάσκα με την “bikini” ζελατίνα κάνουν αρκετή δουλειά στην προστασία από τον αέρα. Καλή η διασπορά στην μεγάλη σκάλα του προβολέα.

Σχεδίαση – Ποιότητα κατασκευής: Δεν ντρέπεται την… γύμνια του!

Πρώτη στατική επαφή με το BN 302 και ήδη κάτι έχει αρχίσει να διαφαίνεται! Μια αντικειμενικά όμορφη μοτοσικλέτα, με το κόκκινο (στην δική μας περίπτωση) χωροδικτύωμα να κλέβει την παράσταση και να προσθέτει πόντους στο αδιαμφισβήτητα sportive ύφος του μοντέλου. Το ίδιο κάνει και το «gull arm» ψαλίδι, το έκκεντρα τοποθετημένο αμορτισέρ και το USD μπροστινό, μαζί με τους «wave» δίσκους. 

Δεν υπάρχει κάποια «αισθητική παραφωνία» όπου και αν κοιτάξεις, μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ιταλικής σχεδίασης μοτοσικλέτα άλλωστε.  Ισορροπημένοι όγκοι, όμορφη μάσκα και ουρά, ναι, το BN 302 είναι κουκλί, δεν χωράει αμφιβολία σε αυτό! Εντύπωση όμως κάνει και η υψηλή ποιότητα κατασκευής, όσο και αν το ψάξαμε δεν βρήκαμε κάτι που να μας «χαλάσει»,  το BN 302 είναι προσεγμένο ακόμα και στις λεπτομέρειες του (οπού εκεί κρύβεται ο διάβολος…) και αν θα πρέπει να πούμε κάτι, έτσι για να το πούμε, είναι ότι τα –λίγα- αυτοκόλλητα δεν έχουν βερνίκι. Αυτό μόνο. 

Πολύ θετική εντύπωση προκαλεί επίσης το γεγονός ότι επί μέρους λειτουργικά στοιχεία της μοτοσικλέτας, όπως π.χ. το δοχείο διαστολής του ψυγείου, είναι καλά κρυμμένα πίσω από καλαίσθητα καλύμματα, ενώ και το το ογκώδες τμήμα της Euro4 εξάτμισης, έχει τεχνηέντως «βολευτεί» κάτω από την μηχανή, σε μέρος που δεν φαίνεται.  Η αλήθεια είναι ότι με βάση την τιμή και την κατηγορία του μοντέλου, οποιοσδήποτε θα μπορούσε να του συγχωρέσει κατασκευαστικά, αισθητικά  και ποιοτικά… ατοπήματα, αλλά το BN 302 δεν δίνει κανένα δικαίωμα σε αυτό. Εύγε λοιπόν, καλά ξεκινήσαμε!

 

 

BENELLI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ