net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Alvaro Bautista με την μοτοσυκλέτα του!

Bautista για την Aspar Ducati

Φέτος ο Alvaro Bautista θα βρίσκεται στην ομάδα της Aspar Ducati και θα σημειώσει ένα νέο ρεκόρ στην διοργάνωση του MotoGP. Φυσικά, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την νέα του μοτοσυκλέτα.

 
Όταν ο Alvaro Bautista τελειώσει τον αγώνα του Qatar στην ερχόμενη σεζόν του MotoGP θα γίνει ο μόνος αναβάτης στην ιστορία του της διοργάνωσης που έχει τρέξει με 4 διαφορετικές μοτοσυκλέτες.
Στην αρχή ξεκίνησε με την ομάδα της Suzuki, μετά στην Honda, και πιο μετά στην Aprilia. Φέτος θα τον δούμε στην Aspar Ducati όπου θα οδηγεί την GP16 η οποία πέρυσι πήρε δύο νίκες. Φαίνεται πως η μοτοσυκλέτα άφησε πολύ ωραίες εντυπώσεις στον Alvaro καθώς σε δηλώσεις του σε ξένο περιοδικό είπε πως του φάνηκε πιο εύκολη στον χειρισμό από άλλες μοτοσυκλέτες που έχει οδηγήσει, ενώ ο απαλός κινητήρας και τα ηλεκτρονικά δείχνουν ότι η GP16 έχει προοπτικές.

Ο Bautista πήρε μέρος σε 2 δοκιμές με την νέα του ομάδα, με την πρώτη να είναι στην πίστα της Valencia και την δεύτερη να είναι στην Jerez όπου ήταν πιο γρήγορος από όλους τους αναβάτες του MotoGP που βρίσκονταν εκεί.

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ