net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Εντάξει, σιγά μη χρειάζεται ο mr Mission Impossible κρανάκι για να οδηγήσει το S 1000 RR, την ώρα που εξολοθρεύει και καμιά 10αριά κακούς πάνω σε μοτό.

Και η M3 πέμπτης γενιάς έχει βαλθεί στο κατόπι του Tom.

BMW και Mission Impossible

H BMW επιβεβαίωσε το ρόλο της ως αποκλειστικός automotive συνεργάτης στην επερχόμενη ταινία της σειράς Mission Impossible, με τίτλο Rogue Nation. Απολαύστε Tom Cruise καβάλα σε S 1000 RR, να εξολοθρεύει το σύμπαν.

 
Είναι η δεύτερη φορά που η BMW δανείζει τα οχήματα της στη σειρά Mission Impossible, μετά το 2011, στο επεισόδιο Ghost Protocol.

Το Rogue Nation θα βγει στις αίθουσες των κινηματογράφων από τις 31 Ιουλίου 2015, ενώ μόλις χθες βγήκε στο διαδίκτυο από την Paramount το πρώτο τρέιλερ της ταινίας. Στο Rogue Nation θα δούμε θεαματικά κυνηγητά με αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, με αστέρια την M3 πέμπτης γενιάς αλλά και το S 1000 RR.

Φυσικά μην περιμενέτε... στενούς δεσμούς με την πραγματικότητα στις καταδιώξεις, καθώς από ότι βλέπουμε στο τρέιλερ, για μία ακόμη φορά το Hollywood έχει δώσει ρέστα στην υπερβολή. Δείτε για παράδειγμα τον Tom Cruise να καταδιώκεται από ένα σμάρι κακούς, ντυμένους στην τρίχα όσον αφορά στη μοτοσικλετιστική τους περιβολή, ενώ ο ίδιος οδηγεί το δικό του BMW S 1000 RR... ξεκράνωτος και... άνετος, με το πουκαμισάκι να ανεμίζει στον αγέρα. Ε, να μη δούμε και τη φάτσα του;

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ