net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Για το νέο F700GS τα δώρα σε αξεσουάρ μοτοσικλέτας ή/και αναβάτη φτάνουν στα 900 ευρώ για κατόχους διπλώματος οδήγησης Α2.

BMW: Σημαντικά δώρα σε κατόχους «Α2»

Σε μια πολύ σημαντική προσφορά που ισχύει μόνο για κατόχους διπλώματος οδήγησης Α2 προχωρά η BMW κάνοντας δώρο αξεσουάρ αναβάτη και μοτοσικλέτας αξίας έως και 1.055 ευρώ!

 
Ειδικότερα η ελληνική αντιπροσωπεία της BMW Motorrad προσφέρει ως δώρο, αξεσουάρ για τον αναβάτη ή/και τη μοτοσικλέτα, που αντιστοιχούν στο 10% της αξίας του μοντέλου που θα επιλέξουν. 

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μόνο για τους κατόχους της νέας άδειας οδήγησης κατηγορίας Α2 και είναι μια ενέργεια που ελαφραίνει σημαντικά το νέο αναβάτη από επιπλέον έξοδα εξοπλισμού για τον ίδιο ή τη μοτοσικλέτα του.

Η προσφορά ισχύει για τα G650GS, G650GS Sertao, F700GS, F800 GT και F800R. Οι τρεις τελευταίες μοτοσικλέτες είναι διαθέσιμες στο κοινό και με κιτ περιορισμού απόδοσης ώστε να μπορούν να οδηγούνται νόμιμα και από όσους έχουν στην κατοχή τους άδεια οδήγησης Α2. Τα δύο γερμανικά μονοκύλινδρα on-off δεν χρειάζονται καμία μετατροπή.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ