net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μεγάλης έκτασης αλλαγές σε σχέση με το"απλό" R nine T, δεν υπάρχουν, με το Sport να διαφοροποιείται σε μικρό βαθμό, στον αισθητικό τομέα.

Έτοιμη βάση για cutomizing είναι το R nine T Sport, με το ρεζερβουάρ και τον "κοκοβίο" σχεδόν να παρακαλάνε για βάψιμο.

BMW R nine T Sport

Μια νέα έκδοση του R nine T παρουσίασε η BMW, η οποία διαφοροποιείται ελαφρά σε σχέση με το βασικό μοντέλο, σε ότι αφορά στην αισθητική.

 
Από την στιγμή που παρουσιάστηκε, το R nine T της BMW  έχει γίνει αντικείμενο λατρείας για όσους επιδίδονται στο customizing, με πολλές παραλλαγές αυτού να φιγουράρουν στο διαδίκτυο. 

Αναγνωρίζοντας αυτή την τάση η BMW, παρουσίασε την έκδοση Sport, στην οποία οι μόνες αλλαγές είναι το τελικό της Akrapovic, σε ψηλή θέση αλά scrambler και η απουσία διχρωμίας από το ρεζερβουάρ, που πλέον είναι αλουμινένιο και έρχεται με δυο φινιρίσματα: αφινίριστο βουρτσισμένο στο χέρι και γυαλιστερό, με την χρήση βερνικιού. 

Λόγω της θέσης του τελικού, μαρσπιέ συνεπιβάτη και σέλα αυτού, απουσιάζουν από το Sport αλλά υπάρχει standard "κοκοβιός" επίσης από αλουμίνιο και σε ασορτί φινίρισμα με το ρεζεβρουάρ.

Προφανώς η μοτοσικλέτα πλασάρεται ως βάση για να επιδοθούν οι "customάδες" στο έργο τους πιο εύκολα, ενώ ακόμα και οι αναβάτες που θέλουν μια πιο προσωπική μοτοσικλέτα, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν ως έτοιμο καμβά το ρεζερβουάρ και τον "κοκοβίο" για βαφή και γραφικά. 

Προς το παρόν, το R nine T Sport, θα παράγεται αποκλειστικά και μόνο για την αγορά της Μ. Βρετανίας. 

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ