net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι πωλήσεις της BMW συνεχίζουν ανοδικά με την εταιρία να πηγαίνει από το ένα ρεκόρ στο άλλο.

BMW-Πωλήσεις: Συνεχίζει το ανοδικό σερί

Ο Μάιος δεν ήταν απλά ένας θετικός μήνας για τις παγκόσμιες πωλήσεις της BMW Motorrad, αλλά και ο καλύτερος Μάιος στην ιστορία της και παράλληλα ο πέμπτος σερί μήνας του έτους που κλείνει με σημαντική αύξηση.

 
Ειδικότερα, τον προηγούμενο μήνα, η βαυαρική εταιρία πούλησε 15.004 δίκυκλα σε όλο τον κόσμο, έναντι 14.088 μονάδων το αντίστοιχο διάστημα το 2014, κάτι που αντιστοιχεί σε αύξηση της τάξης του 6,5%. Έτσι ο πέμπτος μήνας του 2015 έκλεισε με σχετικό ιστορικό ρεκόρ για την BMW.

Παράλληλα οι Γερμανοί ανακοίνωσαν συνολικές πωλήσεις 62.928 δικύκλων για τους πέντε πρώτους μήνες, με την ποσοστιαία αύξηση, σε σχέση με το ίδιο διάστημα πέρσι, να ανέρχεται στο 6,4% -59.151 μονάδες.

«Η σημαντικότερη αύξηση που βλέπουμε έρχεται από την ευρωπαϊκή και την ασιατική αγορά», δήλωσε ο επικεφαλής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της BMW Motorrad, Heiner Faust, ο οποίος πρόσθεσε: «Μόνο στη Γερμανία οι πωλήσεις αυξήθηκαν περισσότερο από 1.000 μονάδες σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2014. Επίσης βλέπουμε ιδιαίτερα δυνατή αύξηση πωλήσεων στην Κίνα. Εκεί οι πωλήσεις αυξήθηκαν σχεδόν 100% ξεπερνώντας τις 1.100 μονάδες. Πιστεύουμε ότι οι μελλοντικές προοπτικές για την κινέζικη αγορά είναι πολλά υποσχόμενες».

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ