net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Σχεδόν 60.000 μοτοσικλέτες και scooter έχει πουλήσει η γερμανική εταιρία στους πέντε πρώτους μήνες του 2014.

BMW-Πωλήσεις: Συνεχίζει ανοδικά

Αύξηση στις πωλήσεις της για πέμπτο συνεχόμενο μήνα ανακοίνωσε η BMW Motorrad με νέα ρεκόρ τόσο για τον μήνα Μάιο όσο και για τις συνολικές πωλήσεις της γερμανικής εταιρίας από την αρχή της χρονιάς.

 
Συγκεκριμένα, για τον Μάιο που μας πέρασε η BMW κατέγραψε αύξηση στις πωλήσεις της τάξης του 7,7% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα. Αυτό αντιστοιχεί σε 14.088 δίκυκλα έναντι 13.081 δικύκλων που πωλήθηκαν τον Μάιο του 2013. Αυτός ο Μάιος είναι παράλληλα και ο καλύτερος Μάιος, από πλευράς πωλήσεων, στην ιστορία της BMW.

Παράλληλα, σημαντική είναι και η αύξηση που καταγράφεται στις πωλήσεις της γερμανικής εταιρίας στους πέντε πρώτους μήνες του έτους. Σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2013 η ποσοστιαία αύξηση για το πρώτο πεντάμηνο ανέρχεται στο 12,9% και οι συνολικές πωλήσεις δικύκλων στα 59.151 έναντι 52.400 πέρσι.

Όπως και τους προηγούμενους μήνες τα best selles στην γκάμα της BMW Motorrad είναι τα R 1200 GS και  R 1200 GS Adventure, ενώ μεγάλη συνεισφορά στις αύξηση των πωλήσεων έχει και το νέο R 1200 RT, σύμφωνα με τον επικεφαλής του τμήματος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ, Heiner Faust

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ