net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με την είσοδο του S 1000 XR στην παγκόσμια αγορά και ο επόμενος μήνας αναμένεται να κλείσει με ρεκόρ πωλήσεων για την BMW.

BMW: Νέο ρεκόρ πωλήσεων τον Απρίλιο

Ο Απρίλιος του 2014 ήταν ο καλύτερος στην ιστορία των Βαυαρών σε πωλήσεις. Αυτό το ρεκόρ όμως έμελλε να κρατήσει μέχρι τον φετινό Απρίλιο με την BMW να ανακοινώνει παράλληλα και ρεκόρ τετραμήνου.

 
Ειδικότερα, η γερμανική εταιρία κατάφερε να πουλήσει 16.554 δίκυκλα τον Απρίλιο που μας πέρασε, σημειώνοντας αύξηση 1,3% έναντι του αντίστοιχου μήνα το 2014 (16.344 δίκυκλα). Η ποσοστιαία αύξηση ακούγεται μικρή μόνο και μόνο γιατί ο περασμένος Απρίλιος ήταν απλά ο μήνας ρεκόρ όλων των εποχών για την BMW.

Σημαντικά μεγαλύτερη είναι η αύξηση στις πωλήσεις των Βαυαρών για το πρώτο τετράμηνο του 2015 σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Ούτε λίγο ούτε πολύ οι πωλήσεις της BMW, σημείωσαν αύξηση 6,3% και έφτασαν τα 47.924 δίκυκλα έναντι 45.063 πέρσι.

Σύμφωνα με την BMW οι αυξημένες πωλήσεις οφείλονται τόσο στα μοντέλα της σειράς R όσο και σε εκείνα της σειράς S, αλλά και στην ανοδική πορεία που φαίνεται να ακολουθούν οι περισσότερες αγορές δικύκλου στην Ευρώπη, με τα πιο δυνατά σημάδια ανάκαμψης να προέρχονται από την αγορά της Ισπανίας. Οι πωλήσεις της BMW αναμένεται να ενισχυθούν περαιτέρω με την είσοδο στην αγορά των S 1000 XR και R 1200 RS.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ