net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το ανανεωμένο F 800 R είναι μόλις ένα από τα πέντε νέα μοντέλα που θα είναι διαθέσιμα στο κοινό στο σύντομο μέλλον.

BMW Motorrad: Ρεκόρ τον Ιανουάριο

Μπορεί το 2014 να ήταν για την γερμανική εταιρία το καλύτερο στην ιστορία της από πλευράς πωλήσεων, όμως η νέα χρονιά παρουσιάζεται ακόμη πιο δυνατή με πωλήσεις ρεκόρ για τον μήνα Ιανουάριο.

 
Ειδικότερα, για τον πρώτο μήνα του έτους η BMW Motorrad ανακοίνωσε πωλήσεις 6.263 δικύκλων, παρουσιάζοντας έτσι αύξηση 15,2% σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2014 και τις 5.438 μονάδες που είχε πουλήσει τότε.

«Μετά από την τέταρτη σερί χρονιά με ρεκόρ (στις πωλήσεις), το 2015 ξεκίνησε πολύ πετυχημένα για την BMW Motorrad…Ποτέ πριν δεν είχαμε καταφέρει να πουλήσουμε τόσα δίκυκλα τον πρώτο μήνα του έτους. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για την υπάρχουσα γκάμα μας παγκοσμίως…», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων και μάρκετινγκ της γερμανικής εταιρίας, Heiner Faust.

Η ζήτηση για τα δίκυκλα των Βαυαρών μοιάζει όντως μεγάλη και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε την πορεία στις πωλήσεις τους επόμενους μήνες. Σε λίγο καιρό θα είναι διαθέσιμα από την BMW το νέο και ελαφρύτερο S 1000 RR, τα δύο νέα boxer R 1200 R και R 1200 RS, το ανανεωμένο F 800 R της φωτογραφίας και φυσικά το πολύαναμενόμενο S 1000 XR.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ