net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο καλύτερος Φεβρουάριος στην ιστορία της BMW Motorrad ήταν αυτός που μας πέρασε, ενώ ρεκόρ σημειώθηκε και για το πρώτο δίμηνο του έτους.

BMW Motorrad: Μόνο προς τα πάνω

Η άνοδος στις πωλήσεις της BMW δεν έχει σταματημό. Ο Φεβρουάριος που μας πέρασε ήταν ο καλύτερος στην ιστορία της γερμανικής εταιρίας με νέο ρεκόρ και διψήφιο ποσοστό αύξησης στις πωλήσεις.

 
Ειδικότερα και σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2014, η BMW Motorrad αύξησε τις πωλήσεις δικύκλων της κατά 13,5% με το νούμερο να ανέρχεται στις 9.195 μονάδες, έναντι 8.098 μονάδων πέρσι. Αυτός ήταν ο 5ος σερί Φεβρουάριος όπου σημειώνεται αύξηση στις πωλήσεις των Γερμανών και ο καλύτερος μέχρι στιγμής στην ιστορία της εταιρίας. 

Συνολικά οι πωλήσεις της εταιρίας για τους δύο πρώτους μήνες του έτους ανέρχονται στα 15.458 δίκυκλα, σημειώνοντας αύξηση κατά 14,2%, έναντι του ίδιου διαστήματος το 2014, όταν και πουλήθηκαν 13.536 BMW. Αυτό αποτελεί άλλο ένα ρεκόρ για την BMW και από ό,τι φαίνεται έχουν ήδη μπει τα θεμέλια για άλλη μια χρονιά με υψηλότερες πωλήσεις από την προηγούμενη.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ