net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ιδού το Concept Path 22, στο BMW Motorrad Days 2015. Από ότι φαίνεται πρόκειται για προπομπό μιας Scrambler μοτοσικλέτας παραγωγής.

BMW Concept Path 22 στο Motorrad Days

Στο BMW Motorrad Days βρέθηκε το Concept Path 22, ένα custom R nineT δηλαδή, με αρκετά έξτρα καλούδια. Από ότι φαίνεται, σύντομα θα το δούμε σε παραγωγή, μάλλον όμως δίχως τη βάση για τη σανίδα του surf.

 
Όπως σας είχαμε γράψει στις αρχές Ιουνίου του 2015, η BMW παρουσίασε το Concept Path 22 στο φεστιβάλ Boards & Wheels, στη Γαλλία. 

Το Path 22 σχεδιάστηκε από τον καλλιτέχνη Ornamental Conifer, σε συνεργασία με τον σχεδιαστή surf σανίδων Mason Dyer, ενώ το concept ήταν να δημιουργήσουν μια scrambler μοτοσικλέτα, που να αντιπροσωπεύει τα ενδιαφέροντα των επισκεπτών του φεστιβάλ Wheels & Waves. Έτσι γεννήθηκε το 2 σε 1 Path 22. ΚΑΙ custom μοτοσικλέτα, ΚΑΙ κουβαλητής της σανίδας surf του αναβάτη. 

Αυτό που συζητούν πάντως όλοι είναι η έλευση μιας Scrambler μοτοσικλέτας παραγωγής από τη BMW, που θα βασίζεται πάνω στο παραπάνω concept. Με τις εξατμίσεις ψηλά, και με αρκετές ιδιαίτερες λεπτομέρειες, φιλοδοξεί να συντροφεύσει το BMW R nineT στη σειρά των vintage-looking μοτοσικλετών της εταιρείας. Αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες συντόμως.

Για την ώρα, δείτε το Concept Path 22 σε ένα σύντομο βίντεο, τόσο στατικά, όσο και εν κινήσει.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ