net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

'Αμμος και άγρια ζώα, στις αχανείς αυστραλέζικες εκτάσεις. Και 110 αναβάτες GS να το διασκεδάζουν.

BMW 2015 GS Enduro στην Αυστραλία

Εκατόν δέκα αναβάτες καβάλα σε BMW R 1200 GS, R 1200 GS Adventure, F 800 GS και F 800 GS Adventure, σε μια περιπέτεια 2.500 χιλιομέτρων, στις αχανείς έρημες εκτάσεις της Αυστραλίας. Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο.

 
Το BMW Safari ξεκίνησε το 1994, λαμβάνει χώρα στην Αυστραλία και έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για αναβάτες BMW μοτοσικλετών. Έχει δύο σκέλη, το TS για τουρισμό δρόμου, και το GS Safari  που γίνεται το Νοέμβριο, αλλά και το πιο Hardcore χωμάτινο GS Safari Enduro (το trailer του οποίου θα δείτε), για εκτός δρόμου οδήγηση.

Στο BMW GS Safari του 2015 λαμβάνουν μέρος 110 αναβάτες, διασχίζοντας τρεις πολιτείες, ακολουθώντας τους ποταμού Darling και Murray, με το ταξίδι να διαρκεί 6 ημέρες. Το ταξίδι απευθύνεται σε έμπειρους αναβάτες, και η διανυκτέρευση κάθε βράδυ γίνεται σε σκηνές υπό τον έναστρο ουρανό, πλην ορισμένων διανυκτερεύσεων σε μοτέλ.

Υπεύθυνος για το βίντεο που σας δείχνουμε είναι ο εντουράς και κινηματογραφιστής Adam Riemann, γνωστός μας από το υπέροχο MotoNomad. Δείτε τα GS να διασχίζουν ατελείωτες εκτάσεις στην αυστραλέζικη outback, με καγκουρό να τους ακολουθούν στο background. Να πούμε την αλήθεια; Ζηλέψαμε!

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ