net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

O Guy Martin μέσα στην ειδική Triumph Streamliner του.

Ατύχημα στo Bonneville

Έχασε τον έλεγχο της ειδικής μοτοσυκλέτας του ο Guy Martin, κάνοντας προσπάθεια να σπάσει το ρεκόρ ταχύτητας σε δύο τροχούς, στην αμερικανική έκταση.

 
Ύστερα και από μια αναβολή, οι προσπάθειες του Guy Martin για το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας σε δύο τροχούς συνάντησαν ένα ακόμη εμπόδιο. Ο Aγγλος αναβάτης είχε ένα ατύχημα στις αλυκές Bonneville της Αμερικής, κάνοντας την πρώτη του προσπάθεια. 
 
 
Ο Guy, οδηγώντας μια ειδικής κατασκευής Triumph Streamliner, πραγματοποίησε την πρώτη προσπάθεια σε σχεδόν τέλειες καιρικές συνθήκες, χωρίς άνεμο. Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά το πρώτο μίλι της διαδρομής του -1,609 χιλιόμετρα, σε μετρικές μονάδες- όταν ο πίσω τροχός της μοτοσυκλέτας έχασε την πρόσφυσή του σε ένα υγρό κομμάτι αλατιού και οδήγησε σε πτώση. 
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Martin δεν υπέστη τραυματισμό. Το επίσημο δελτίο τύπου της Triumph αναφέρει: Δύσκολες συνθήκες πορείας στην θρυλική αλυκή Bonneville αποδείχθηκαν για μια ακόμη φορά ένα εμπόδιο κατά την διάρκεια της απόπειρας ρεκόρ ταχύτητας. Με καθαρή ορατότητα και χωρίς καθόλου άνεμο, ο Guy Martin ξεκίνησε για να καταγράψει τον απαιτούμενο γύρο πιστοποίησης.
 
Με ομαλή εκκίνηση, ο Martin είχε καλή ισχύ στο πρώτο μίλι όταν η Triumph Infor Rocket Streamliner του έχασε πρόσφυση σε ένα υγρό τμήμα στην επιφάνεια του αλατιού, προκαλώντας την έξοδο του πίσω τροχού απο την πορεία και την πτώση της κατασκευής. Ο Guy δεν υπέστη κανένα τραυματισμό, αλλά το όχημα θα χρειαστεί έναν πλήρη έλεγχο πριν οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ