net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Υπό την απειλή όπλου και αφού πρώτα τον έχει διεμβολίσει προκαλώντας του τραυματισμό, ο αστυνομικός συλλαμβάνει τον μοτοσικλετιστή.

Αστυνομική βία σε αναβάτη

180.173 δολάρια ήταν το ποσό που εκδικάστηκε ως αποζημίωση σε μοτοσικλετιστή στο Oregon των HΠΑ, μετά από την αναίτια χρήση βίας που δέχθηκε από αστυνομικό ο οποίος τον καταδίωκε.

 
Το 2012, ο μοτοσικλετιστής Justin Wilkens υπέπεσε σε μια σειρά από παραβάσεις του ΚΟΚ, όπως υπέρβαση ορίου ταχύτητας και παράνομες προσπεράσεις κατά την διάρκεια της βόλτας του. Ο αστυνομικός Robert Edwards, κατεδίωξε τον μοτοσικλετιστή με αυτοκίνητο το οποίο όμως δεν έφερε διακριτικά και σειρήνα, με αποτέλεσμα ο Wilkens να μην αντιληφθεί την παρουσία του. 

Όταν ο Wilkens σταμάτησε σε ένα φανάρι, ο αστυνομικός τον διεμβόλισε με το αυτοκίνητο ρίχνοντας τον κάτω, στην συνέχεια τον απείλησε με το υπηρεσιακό του περίστροφο και των κλώτσησε, δείχνοντας μάλλον υπερβάλλοντα ζήλο στην άσκηση του επαγγέλματος του, καθότι ο Wilkens δεν φαίνεται σε καμία περίπτωση να αντιστέκεται ή να είναι απειλητικός, ενώ όπως θα δείτε και στο βίντεο, προφανώς δεν είχε αντιληφθεί ότι καταδιώκεται από αστυνομικό όχημα. 

Το αποτέλεσμα όλων αυτών, ήταν να προκληθούν σωματικές βλάβες στον Wilkens, που νοσηλεύτηκε με δυο σπασμένα πλευρά και κλείδα και να υπάρξουν υλικές ζημιές στην μοτοσικλέτα του. 

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ