net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Astrea Grand 110 Ευro 4

Το όνομα Astrea Grand, βρίσκεται ξανά στην ελληνική αγορά και κοσμεί ένα νέο παπί, που έχει όλα τα στοιχεία για να διεκδικήσει με αξιώσεις το δικό του μερίδιο στις πωλήσεις. Πλέον, η νέα έκδοση του μοντέλου συμβαδίζει με τα πρότυπα του Ευro 4. Ακολουθεί δελτίο τύπου...

 

Σε ένα κόσμο που κινείται γρήγορα, δεν χωρούν το μπλοκάρισμα στη κίνηση και το χάσιμο χρόνου. Η εξοικονόμηση χρόνου, ενέργειας και χρημάτων βρίσκονται ψηλά στη συνείδηση του σύγχρονου κάτοικου της πόλης. Η Honda προσφέρει όλα όσα ζητάς και τα συνδυάζει με μοντέρνα σχεδίαση, παροιμιώδη αξιοπιστία και επιδόσεις πέρα από καθετί συνηθισμένο. Το Astrea Grand 110 προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο ευκολίας και οικονομίας για απαιτητικούς αναβάτες. Ταχύτατο, ευέλικτο με επιπλέον δυνατότητες μεταφοράς αποσκευών, είναι το ιδανικό μέσο για να αντιμετωπίσεις την κίνηση. Ο αερόψυκτος κινητήρας των 110 κ.εκ. αποδίδει 8,7 ίππους στις 7.500 σ.α.λ., τροφοδοτείται από προηγμένο ηλεκτρονικό ψεκασμό PGM-FI και εκκινεί με μίζα και μανιβέλα. Το ρεζερβουάρ γεμίζει με 4 λίτρα καυσίμου και η κατανάλωση φτάνει στα 59,2 χιλιόμετρα ανά λίτρο. Το Astrea Grand 110 είναι το παπί που κάνει τις επισκέψεις στο βενζινάδικο, μια πολύ αραιή διαδικασία.

Στα σημαντικά χαρακτηριστικά του συμπεριλαμβάνονται οι χυτές αλουμινένιες ζάντες των 17 ιντσών, το σπορ τελικό της εξάτμισης, το προστατευτικό του κινητήρα και το κεντρικό σταντ που υπάρχει στον βασικό εξοπλισμό. Το σύστημα πέδησης με CBS είναι πολύ δυνατό και αποτελείται από δισκόφρενο της Nissin μπροστά και ταμπούρο πίσω. Το Astrea Grand 110 με ακόμη περισσότερη δύναμη, ιδανική γεωμετρία και απίθανο στυλ, είναι το παπί που θα σε ενθουσιάσει, στη δουλειά και την αναψυχή. Με χαμηλό κόστος λειτουργίας και συντήρησης, άψογη συμπεριφορά σε όλες τις συνθήκες και φιλική προς το περιβάλλον λειτουργία, αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους φίλους των παπιών.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κινητήρας: Αερόψυκτος 4-χρονος 1-κύλινδρος με 1ΕΕΚ

Κυβισμός: 109 κ.εκ.

Μέγιστη Ισχύς: 8,7 hp / 7.500 σ.α.λ.

Μέγιστη Ροπή: 8.5 Nm/ 6.000 σ.α.λ.

Βάρος (πλήρες υγρών): 99 κιλά

Χωρητικότητα καυσίμου: 4 λίτρα

Κατανάλωση Καυσίμου: 66,2 χλμ/λτ

Ύψος Σέλας: 790 χιλ.

Απόσταση από το έδαφος: 135 χιλ.

Διαστάσεις (ΜxΠxΥ): 1880 x 705 x 1080 χιλ.

Tιμή: 2.120 ευρώ

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ