net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τι λέει ο Bradley Smith για την επόμενή του ομάδα;

«Ας είμαστε ρεαλιστές!»

Ο νεαρός Βρετανός αναβάτης προέβη σε μια σειρά απόλυτα ειλικρινών δηλώσεων για το επόμενο επαγγελματικό του σπίτι, όντας αφοπλιστικά ειλικρινής.

 
Όπως είναι γνωστό, ο αναβάτης της Monster Yamaha Bradley Smith θα αγωνίζεται του χρόνου με την KTM, οδηγώντας την RC 16. Μέσα από πολλές ειδήσεις που αφορούν την απόδοση της μοτοσυκλέτας στις δοκιμές, ήρθε και η δήλωση του μελλοντικού της αγωνιζόμενου, η οποία όπως θα δείτε είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.
 
Ο Bradley Smith είναι ικανοποιημένος που έχει υπογράψει με τους Αυστριακούς και κατόπιν μίλησε για την απόδοση της RC16 μέχρι τώρα: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος, προφανώς, διότι όπως έχει παραδεχθεί και η εταιρεία, η μοτοσυκλέτα είναι πιο καλή από αυτό που περίμεναν. Έχουν κάνει φανταστική δουλειά, όπως ακριβώς προσδοκούσα από αυτούς. Αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση για την επιλογή μου. Δεν ήμουν τρελός που υπέγραψα στην ΚΤΜ τον Μάρτιο!»

Σχετικά με το πώς η ΚΤΜ θα σταθεί ανάμεσα στις υπόλοιπες ομάδες, ο Smith είπε: «Δεν μπορούμε να βάλουμε τις προσδοκίες μας πολύ ψηλά, ας είμαστε ρεαλιστές. Θα ξεκινήσουμε από το πίσω μέρος του grid και θα πρέπει να βγούμε όσο πιο μπροστά γίνεται μέσα στη σεζόν

«Μπορεί να ζητάμε και πολλά! Η ΚΤΜ είναι ένας ολοκαίνουργιος κατασκευαστής, ακόμη και η Suzuki, που έμεινε τρία χρόνια εκτός αγώνων, έχει τεράστια βάση δεδομένων. Δεν υπάρχει κάποια εγγύηση ότι θα γίνει καν κάτι τέτοιο, όταν ανταγωνίζεσαι την Yamaha ή την Honda που έχουν τρομερή εμπειρία. Είναι…τρομακτικό!»

«Δείτε μόνο, πόσος χρόνος χρειάστηκε στην Ducati για να γίνει ανταγωνιστική. Ναι, τόσο δύσκολα είναι τα πράγματα. Είμαστε αρκετά φιλόδοξοι, για να σκεφτόμαστε ότι θα φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο μέσα σε δυο χρόνια!» 
 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ