net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Εντυπωσιακό το νέο θηρίο της Aprilia, με όλες εκείνες τις αλλαγές που απαιτούνται για να το κάνουν πιο ετοιμοπόλεμο στο χώμα.

Όμορφο και από την πίσω όψη. Εντύπωση προκαλεί το ασφάλτινο προφίλ των ελαστικών του Rally, που ξενίζει λίγο με τον χαρακτήρα του.

Τεράστιες, σκληρές βαλίτσες με αλουμινένια καλύμματα. Για να κουβαλάτε εύκολα όλο σας το βιος, στις περιπέτειες που μπλέκεστε.

Πέρα από τη μεγάλη ποδιά που προστατεύει τον κινητήρα, το Rally διαθέτε και κάγκελα στα πλάγια, και φυσικά, έξτρα LED προβολάκια.

Aprilia Caponord 1200 Rally

H Aprilia παρουσιάζει μια νέα έκδοση του Caponord, με περισσότερο χωμάτινες βλέψεις, και Adventure χαρακτήρα. Ζάντες με ακτίνες, 19άρης τροχός μπροστά, σκληρές βαλίτσες και αρκετά ακόμη νέα αξεσουάρ.

 
Το Aprilia Caponord 1200 είναι αναμφισβήτητα ένα εντυπωσιακό On-Off, σχεδιασμένο όμως ως επί το πλείστον για ασφάλτινες καταστάσεις. Η νέα έκδοση Rally έρχεται να προστεθεί στην "απλή", προικίζοντας το Caponord με νέες δυνατότητες για εκτός δρόμου οδήγηση.

Πρώτη αλλαγή που χτυπάει στο μάτι είναι οι νέοι ακτινωτοί τροχοί, που αντέχουν στις μεγαλύτερες καταπονήσεις της Off-Road οδήγησης. Νέα διάσταση έχει ο μπροστινός τροχός, που από τις 17 ανέβηκε στις 19 ίντσες, για καλύτερο έλεγχο στο χώμα -και φυσικά για να παίρνει και μια πλειάδα χωμάτινων ελαστικών. Στις τουριστικές και... περιπετειώδεις δυνατότητες συνηγορούν και οι νέες σκληρές βαλίτσες με αλουμινένια καλύμματα, το 24λιτρο ρεζερβουάρ, η νέα, ψηλότερη ζελατίνα, η oversize ποδιά του κινητήρα αλλά και τα κάγκελα προστασίας, και φυσικά τα must για την κατηγορία LED προβολάκια. Η Aprilia δεν κάνει λόγο για αλλαγή διαδρομής, ή σεταρίσματος στις αναρτήσεις.

Το Rally διατηρεί τον υπέρ-εξελιγμένο ηλεκτρονικό εξοπλισμό του "απλού" Caponord, δηλαδή το δικάναλο ABS με δυνατότητα απενεργοποίησης, τους 3 χάρτες ανάφλεξης, το Traction Control, και το Cruise Control. Παράλληλα, διαθέτει και το απίστευτο σύστημα ημί-ενεργητικών αναρτήσεων ADD (Aprilia Dynamic Damping), το πιο εντυπωσιακό της κατηγορίας του, αλλάζοντας σε πραγματικό χρόνο, αυτόματα και αποτελεσματικά τις ρυθμίσεις στις αναρτήσεις, για βέλτιστο κράτημα σε όλες τις συνθήκες. Τέλος, το χρώμα και τα γραφικά είναι νέα.

Το νέο Aprilia Caponord 1200 Rally θα είναι διαθέσιμο στις αγορές της Ε.Ε. από τον Ιανουάριο του 2015. Περισσότερες φωτογραφίες σύντομα, καθώς το μοντέλο παρουσιάζεται επίσημα αυτές τις μέρες, στην έκθεση Intermot.

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ