net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τελικά, ο Τexas Tornado, αποφάσισε πως δεν θα ολοκληρώσει την φετινή σεζόν, σταματώντας την αγωνιστική του καριέρα στον αγώνα της πατρίδας του.

Για τους αγώνες που απέμειναν, πάνω στη σέλα της Forward Yamaha, θα αγωνιστεί ο Alex De Angelis.

Αποσύρθηκε νωρίτερα ο Colin Edwards

Φέτος θα ήταν η τελευταία αγωνιστική χρονιά του Τεξανού αναβάτη της NGM Forward. Έπειτα από τον αγώνα της Indianapolis όμως, αποφάσισε πως σταματάει εδώ και τώρα, δίνοντας την θέση του στον Alex De Angelis.

 
Την Παρασκευή στην Indianapolis ο Edwards δήλωσε πως δεν ήταν σίγουρος για το τι θα του επιφύλασσε η υπόλοιπη σεζόν, όμως θα αγωνιζόταν σίγουρα στο Silverstone και την Valencia.

Παρ΄όλα αυτά, χθες ανακοινώθηκε επίσημα η λήξη της συνεργασίας τους, από την NGM Forward Racing και τον διευθύνων σύμβουλό της, Giovanni Cuzari.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Colin Edwards για όσα έχει κάνει για την ομάδα μας. Η περιπέτειά μας στα MotoGP ξεκίνησε χάρη σε αυτόν. O δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Superbike και επιτυχημένος αναβάτης των MotoGP, αποδέχθηκε την πρόκληση να δουλέψει πάνω στην CRT μοτοσικλέτα μας, κατακτώντας την πρώτη pole position και σημειώνοντας την πρώτη νίκη στην κατηγορία CRT στο Κατάρ, το 2012 –την πρώτη χρονιά των  CRT-. Από εκείνο τον αγώνα και μετά, ωριμάζουμε διαρκώς βελτιώνοντας τα αποτελέσματά μας.»

Σχετικά με την αντικατάσταση του Τεξανού με τον Alex De Angelis, ο Cuzari πρόσθεσε, «Πάντα θεωρούσα την ομάδα μας σαν μια μεγάλη οικογένεια και ο Alex ήταν ήδη μέρος της ομάδας. Επίσης έχει αρκετή εμπειρία στα MotoGP οπότε θεώρησα πως ήταν ένας από τους καλύτερους αναβάτες που έχουν αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας μας. Είμαι χαρούμενος που του δίνω αυτή την ευκαιρία να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία.»

De Angelis: «Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα για μένα, με αυτή την επιστροφή στα MotoGP. Δούλευα με αυτή τη μοτοσικλέτα πέρσι, όταν αγωνιζόμουν με αυτή την ομάδα. Το να τρέξω στο δεύτερο μέρος του πρωταθλήματος με την NGM Forward Racing πάνω σε μια Forward Yamaha είναι μεγάλη υπόθεση και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Giovanni Cuzari για αυτή την ευκαιρία που μου δίνει, όπως επίσης και την Tasca Racing Team που με αποδέσμευσε.»

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ