net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Καλά ξεμπερδέματα ευχόμαστε στον αμελή πωλητή από το Fife.

Απίστευτη νομική περιπέτεια Σκoτσέζου αναβάτη

'Aσχημα έμπλεξε ένας Σκοτσέζος που πούλησε μια μοτοσικλέτα δίχως να ακυρώσει την ασφάλεια του. Ο επόμενος ιδιοκτήτης σκοτώθηκε σε ατύχημα, και η ασφαλιστική εταιρεία ζητά από τον πωλητή τα σπασμένα.

 
Ο Paul Duffy απο το Fife (Φάιφ) της Σκωτίας πούλησε το Kawasaki Ninja του, αμελώντας όμως να ακυρώσει άμεσα το συμβόλαιο με την ασφαλιστική του εταιρεία. Επτά ημέρες αργότερα, ο νέος ιδιοκτήτης ενεπλάκη σε θανατηφόρο για τον ίδιο ατύχημα, σε μετωπική σύγκρουση με ένα Yaris.

Το θύμα, ονόματι James Bryson, δεν ήταν ασφαλισμένος, ενώ η αστυνομία του είχε πάρει το δίπλωμα οδήγησης για 4 χρόνια, λόγω προηγούμενης καταδίκης του για επικίνδυνη οδήγηση, υπό την επήρεια αλκοόλ! Συγκεκριμένα ο 28χρονος Bryson είχε φυλακιστεί για 6 μήνες, όταν μετά από κυνηγητό της αστυνομίας συνελήφθη, και σε αλκοτέστ βρέθηκε τρεις φορές πάνω από το όριο κατανάλωσης αλκοόλ.  

Η ασφαλιστική εταιρεία MCE Insurance δήλωσε πως σύμφωνα με το νόμο έχει ευθύνη για το ατύχημα λόγω της παράλειψης του πελάτη της, και θα κινηθεί εναντίον του δικαστικά, για να πληρώσει εκείνος τα σπασμένα!

Σε δηλώσεις του, ο Duffy απευθύνθηκε σε όλους τους πωλητές δικύκλου, συμβουλεύοντας τους να ακυρώνουν την ασφάλεια τους το επόμενο δευτερόλεπτο από την πώληση! 

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις, για να δούμε τι θα αποφανθεί το δικαστήριο.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ