net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Φωτογραφία του Hanoi στο Βιετνάμ.

Απαγόρευση των δικύκλων!

Σχέδια για πλήρη απαγόρευση της κυκλοφορίας μηχανοκίνητων δίκυκλων και μοτοσυκλετών στην πόλη Hanoi του Βιετνάμ σχεδιάζουν οι αρχές της πόλης!

 
Σε ένα πρωτοφανές μέτρο για την ρύθμιση της πυκνότητας κυκλοφορίας σκέφτεται να προσωρήσει η διοίκηση της πόλης του Hanoi στο Βιετνάμ. Συγκεκριμένα, το σχέδιο προβλέπει την πλήρη απαγόρευση των μοτοσυκλετών στην πόλη μέχρι το 2025! 

Οι αρχές της πόλης επιδιώκουν, με αυτό τον τρόπο, να αντιμετωπίσουν το μποτιλιάρισμα και να προωθήσουν την χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς. Αυτή την στιγμή, στην πόλη κυκλοφορούν περίπου 5 εκατομμύρια μοτοσυκλέτες, ενώ οι κάτοικοι της εκτιμούνται στα 7.7 εκατομμύρια. Κάθε μήνα, ταξινομούνται από 8 μέχρι 20 χιλιάδες μοτοσυκλέτες στην πόλη! 

Το δίκτυο μέσων μαζικής μεταφοράς στην πόλη περιλαμβάνει 1000 λεωφορεία, ενώ υπάρχουν σχέδια για επραιτέρω βελτίωσή του. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι το μέτρο, αν εφαρμοστεί, θα είναι ακραίο...δεν γίνεται κανένας λόγος για απαγόρευση και των αυτοκινήτων στην πόλη! Εμείς πραγματικά απορούμε, κατά πόσο θα συμβάλλει μια απαγόρευση των μοτοσυκλετών, στην βελτίωση του κυκλοφοριακού προβλήματος...

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ