net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Φυτώριο ταλέντων το MiniGP Cup, το οποίο επεκτείνεται φέτος, με την κατηγορία KidGP, για παιδιά 7-10 ετών.

Παράλληλα με το MiniGP Cup, θα διεξαχθεί και το IMR Cup, με 5 αγώνες.

Αναπτύσσεται και διευρύνεται το MiniGP Cup

O αθλητικός σύλλογος «ΑΡΗΣ» ανακοινώνει την 3η έκδοση του άκρως ελπιδοφόρου θεσμού που ο ίδιος καθιέρωσε, του MiniGP Cup 2015, μαζί με τη νέα κατηγορία KidGP. Παράλληλα θα διεξαχθεί και το κύπελλο IMR Cup.

 
Ένας θεσμός που επέτρεψε σε μια λαμπρή γενιά νέων αθλητών και αθλητριών να ξεδιπλώσουν τις αγωνιστικές του ανησυχίες και να καταπλήξουν τους πάντες με το θέαμα και τις επιδόσεις τους, θεσμός ο οποίος συνεχίζει να εξαπλώνεται.
 
Για το MiniGP Cup 2015 θα διοργανωθούν 3 αγώνες:
1. 17 Μαΐου:Αφίδνες / ΑΡΗΣ
2. 12 Ιουλίου: Μέγαρα / ΑΡΗΣ
3. 11 Οκτωβρίου: Αφίδνες / ΑΡΗΣ

Κατηγορίες – στοιχεία MiniGP Cup
Για το 2015 συνεχίζονται οι κατηγορίες MiniGP 1 και MiniGP με βασικά επιμέρους στοιχεία όπως είχαν διοργανωθεί τα προηγούμενα χρόνια δηλαδή ηλικίες συμμετεχόντων 9-13 ετών για τη MiniGP 1 και 13-17 ετών για τηMiniGP. (όσον αφορά στις κοπέλες, δεν ισχύουν τα ηλικιακά όρια, θα αγωνιστούν στην βέλτιστη για αυτές κατηγορία).

Προστίθεται παράλληλα, η κατηγορία KidGP, η οποία αφορά στις ηλικίες 7-10 ετών (αντίστοιχη της Junior Α του σχετικού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος)

Όσον αφορά στις μοτοσυκλέτες που θα χρησιμοποιηθούν, παραμένουν οι τεχνικοί κανονισμοί του 2013 και 2014 (περισσότερα στην ιστοσελίδα του «ΑΡΗ» εκτός του κινητήρα των μοτοσυκλετών της MiniGP 1 ο οποίος περιορίζεται στα 125 κ.εκ. (μεγ.Ø καρμπ. = 24 χλστ).

Οι αθλητές και αθλήτριες της νέας κατηγορίας KidGP θα αγωνίζονται με μοτοσυκλέτες οι οποίες θα έχουν τροχούς 6,5'', κινητήρα κυλινδρισμού έως 40 κ.εκ. (2Τ) ή έως 90 κ.εκ.(4Τ) με περιοριστικό δακτύλιο στην εξαγωγή Ø 10 χλστ (αμφότερες), και ελάχιστο βάρος 19 κιλά.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η ΚΤΜ SEE, επενδύοντας στο μέλλον, θα σταθεί αρωγός στο MiniGP Cup

Παράλληλα, με διοργάνωση από την Ομάδα 65, συνεχίζεται με ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον και συναγωνισμό το IMR Cup 2015 το οποίο αποτελείται από 5 αγώνες συνολικά, τους 3 παραπάνω και:
4. 21 Ιουνίου: Καλαμάτα / Ομάδα 65
5. 6 Σεπτεμβρίου: Θεσ/κη / Ομάδα 65

Κατηγορίες – Στοιχεία IMR Cup 
Όπως ακριβώς και το 2014, το IMR Cup, θα έχει την γνωστή κατηγορία με μοτοσυκλέτες ενιαίου τύπου IMR Copa ενώ η κατηγορία Senior μετονομάζεται σε OPEN Pit Bikes με τους γνωστές τεχνικές προδιαγραφές (επιγραμματικά, έως 160 κ.εκ. 4Τ, έως Ø28 καρμπ. 12'' τροχοί κλπ). Περισσότερα για το IMR ΕΔΩ.

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ