net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι συντελεστές της ΚΤΜ!

Αισιοδοξία στην ΚΤΜ

Οι επικεφαλείς στην ομάδα της ΚΤΜ φαίνεται πως είναι ευχαριστημένοι από την απόδοση τους στα δοκιμαστικά που έγιναν στην πίστα της Sepang στην Μαλαισία.

 
Ο Τοm Jojic και ο Paul Trevathan, μίλησαν για την κατάσταση στην ομάδα τους και είπαν πως επειδή το MotoGP αποτελεί ένα νέο project για την ΚΤΜ, είναι πολύ νωρίς για να κυνηγήσουν τους χρόνους των γύρων. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που η ΚΤΜ δεν έφτασε κοντά στους κορυφαίους χρόνους. Ας δούμε όμως τι είπαν συγκεκριμένα οι υπεύθυνοι για την ομάδα.

Ο Τοm Jojic είπε πως: «Είμαστε ακόμα στην αρχή και όλο αυτό το εγχείρημα είναι νέο για εμάς. Εμείς σαν υπεύθυνοι προσπαθούμε να καταλάβουμε την μοτοσυκλέτα και το ίδιο κάνουν και οι αναβάτες μας. Έχουμε ένα βουνό από ιδέες, εξαρτήματα και κατευθύνσεις. Το μόνο για το οποίο δεν νοιαζόμαστε ιδιαίτερα τώρα είναι οι χρόνοι. Τώρα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά και να καταλάβουμε την μοτοσυκλέτα. Όταν γίνει αυτό τότε θα προσπαθήσουμε για τους χρόνους.»

Ο Paul Trevathan συγκεκριμένα είπε: « Αυτά που σκεφτόμασταν να κάνουμε εδώ, πριν έρθουμε τα κάναμε και είμαστε ευτυχείς για αυτό. Βέβαια αυτό ήταν μόνο η αρχή και πρέπει να κάνουμε και άλλα βήματα προς τα εμπρός για να βελτιωθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Ο χρόνος που κάναμε την πρώτη ημέρα των δοκιμαστικών μας εξέπληξε θετικά ωστόσο κυνηγήσαμε την βελτίωση και όχι τους χρόνους. Ήμασταν χαμογελαστοί και οι αναβάτες μας το ίδιο. Η εβδομάδα κύλησε αισιόδοξα παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε.»
 

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ