net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ας είναι MotoGP, κι ας είναι και OPEN spec. Δεν μας χαλάει καθόλου. Όσον αφορά στην τιμή... πάρτε τηλέφωνο τον Paul Bird.

Michael Laverty και Broc Parkes έτρεξαν με τα OPEN Aprilia της PBM πέρυσι, αλλά η ομάδα αποφάσισε να επικεντρωθεί στο BSB για φέτος.

Αγόρασε κι εσύ ένα OPEN MotoGP!

Η ομάδα Paul Bird Motorsports φέτος δε θα συμμετάσχει στα MotoGP, έτσι πουλάει τέσσερα OPEN Aprilia RSV4, τα ανταλλακτικά τους, αλλά και τον εξοπλισμό της ομάδας, τα εργαλεία και τα οχήματα μεταφοράς της.

 
Μετά από μια γεμάτη τριετία στο κορυφαίο πρωτάθλημα ταχύτητας του πλανήτη, η ομάδα του Paul Bird αφήνει πίσω της τα MotoGP για να επικεντρωθεί ξανά στο εθνικό πρωτάθλημα της χώρας του (BSB). Μετά από δύο σεζόν με Kawasaki ZX-10R στην κατηγορία CRT, η PBM πέρυσι έτρεξε δύο Aprilia υπό την αιγίδα της Open υποκατηγορίας και με αναβάτες τους Michael Laverty και Broc Parkes.

Τώρα που η περιπέτεια των MotoGP λαμβάνει τέλος, μαθαίνουμε πως η αγγλική ομάδα έχει βγάλει στο σφυρί τον πλήρη εξοπλισμό της, ήτοι εργαλεία, ανταλλακτικά, οχήματα μεταφοράς και φυσικά τα τέσσερα Aprilia RSV4 της ομάδας. Συγκεκριμένα οι δύο μοτοσυκλέτες του Laverty είναι σπεσιαλάκια που ήρθαν κατευθείαν από το εργοστάσιο της Aprilia με την τεχνογνωσία της Aprilia Racing Team (ART), ενώ οι έτερες δύο του Parkes διαφοροποιούνται στο ότι φορούν πλαίσια της PBM.

Τιμές φυσικά δεν έχουν ανακοινωθεί πουθενά και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την ομάδα (στοιχεία βρίσκετε στην ιστοσελίδα τους). Όπως είναι λογικό να υποθέσουμε, πρώτο μέλημα του Paul Bird θα είναι να πουληθεί όλο το πακέτο ως έχει σε έναν αγοραστή, αλλά ποτέ δεν ξέρει κανείς αν πρώτα δεν κάνει την ερώτησή του: «Θα ήθελα το δεύτερο RSV4 του Laverty και ό,τι ανταλλακτικά έχετε γι’ αυτό. Τιμούλα παρακαλώ;»

Μπορεί οι γιορτές να πέρασαν, αλλά ποτέ δεν είναι αργά για να κάνουμε ένα καθυστερημένο χριστουγεννιάτικο δωράκι στον εαυτό μας.

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ