net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Θέαμα, θέαμα, και επίσης θέαμα. Το αμερικάνικο πρωτάθλημα SX είναι αλλού, όσον αφορά στον εντυπωσιασμό.

AMA SX. Αtlanta, 9ος γύρος

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από τον 9ο γύρο του αμερικάνικου πρωταθλήματος Monster Energy Supercross, σε ένα σφιχτά μονταρισμένο βίντεο. Οι Αμερικανοί είναι μάστορες στο θέαμα, και αυτό φαίνεται.

 
Το αμερικάνικο πρωτάθλημα Supercross είναι σίγουρα ο βασιλιάς του Motocross όσον αφορά στο "σπετάκολο". Γήπεδα του αμερικάνικου ποδοσφαίρου  και του baseball μετατρέπονται εν μια νυκτί σε αρένες Motocross, ενώ τη βραδιά του αγώνα γεμίζουν ασφυκτικά!
Τα χρηματικά ποσά που πέφτουν σε κάθε event είναι αστρονομικά, η τηλεοπτική κάλυψη διαθέτει ότι κάμερα έχει εφεύρει η βιομηχανία, τα πλάνα είναι εντυπωσιακά, η πίστα σφιχτή και τεχνική, οι αναβάτες τα δίνουν όλα, οι κερκίδες βρίσκονται δίπλα στη δράση, με τους φανατικούς θεατές να παραληρούν. Κύριος χορηγός εδώ η Monster Energy, που μετά τον αγώνα βγάζει πολλά βίντεο, δωρεάν για το κοινό, με highlights και των 2 κατηγοριών (250 & 450), με On-board πλάνα από κάθε αναβάτη, με, με... Φυσικά το μοντάζ είναι αριστοτεχνικό, και το σπικάζ κατατοπιστικό ώστε και ο πλέον άσχετος να βγάλει νόημα. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε.

Για την ιστορία, στην Atlanta στα 450, πρώτος ήταν ο Ryan Dungey της KTM -πρώτος και στο πρωτάθλημα-, δεύτερος ο Eli Tomac και τρίτος ο Tray Canard, αμφότεροι με Honda. 


 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ