net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Κράνος με πολύ καλή σχέση ποιότητας - τιμής, από την AGV.

AGV K3 SV Myth

Full face κράνος κατασκευασμένο από HRV-TH(High Resistant Thermoplastic Design). Είναι πολύ ελαφρύ και ζυγίζει μόλις 1.470g στο μέγεθος MS. Έχει βελτιωμένη εφαρμογή και άνεση για το κεφάλι του αναβάτη.

 
Είναι μια πολύ καλή επιλογή για χρήση πόλης. Τα εσωτερικά του είναι πλήρως αποσπώμενα και μπορούν να πλυθούν.To Κ3 SV Myth έχει εσωτερική αντιβακτηριαδιακή επένδυση Dry-Comfort 3D η οποία αφαιρείται και πλένεται . Το σύστημα εξαερισμού IVS αποτελείται συνολικά από 7 αεραγωγούς με τους 5 να βρίσκονται στο σημείο του μετώπου και του πηγουνιού και τους άλλους 2 στο πίσω μέρος.

 Έχει  ζελατίνα GT2  με αντιθαμβωτική και 100% αντιηλιακή ιδιότητα και σύστημα XQRS(X-tra Quick Release System) που επιτρέπει την αφαίρεση και αντικατάσταση της σε δευτερόλεπτα χωρίς τη χρήση εργαλείων. Επιπλέον φέρει εσωτερική ζελατίνα με 100% προστασία απο την UV ακτινοβολία. Τελος διαθέτει ρυθμιζόμενο κούμπωμα με clips που διευκολύνει τον αναβάτη να το λύσει ακόμα και με γάντια. Tο MYTH φέρει μια έκδοση γραφικών του Κ3 SV και είναι διαθέσιμο ήδη ήδη στο συγκεκριμένο κατάστημα. Ένα κράνος με εξαιρετικό συνδυασμό ποιότητας και τιμής.

PAPASTAVROU SHOPS

Tηλ. 2109249350

 

????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ