net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

AGV K3 SV Five Continents

AGV K3 SV Five Continents

Ένα Full face κράνος από την AGV , κατασκευασμένο από HRV-TH(HIGH RESISTANT THERMOPLASTIC DESIGN). με εξαιρετικό συνδυασμό ποιότητας και τιμής, στα καταστήματα Παπασταύρου!

 
Είναι ελαφρύ με βάρος 1.470g στο μέγεθος MS, βελτιωμένη εφαρμογή και άνεση για το κεφάλι του αναβάτη που το κάνει ιδανικό για χρήση στην πόλη.Τα εσωτερικά του ειναι πλήρως αποσπώμενα και πλενόμενα.‘Εχει εσωτερική αντιβακτηριαδιακή επένδυση Dry-Comfort 3D αποσπώμενη και πλενόμενη βασισμένη στις προδιαγραφές του PISTA GP.
 
Το συστημα εξαερισμού IVS αποτελείται συνολικά απο 7 αεραγωγούς με τους 5 να βρίσκονται στο σημείο του μετώπου και του πηγουνιού και οι 2 στο πίσω μέρος μόνιμα ανοιχτοί,έχοντας σαν αποτέλεσμα τον καλύτερο αερισμό στο εσωτερικό του κράνους.

Διαθέτει ζελατίνα GT2   με αντιθαμβωτική και 100% αντιηλιακή ιδιότητα και σύστημα XQRS(X-tra Quick Release System) που επιτρέπει την αφαίρεση και αντικατάσταση της σε δευτερόλεπτα χωρίς τη βοήθεια εργαλείων καθώς και εσωτερική ζελατίνα με 100% προστασία απο την UV ακτινοβολία.
Τελος, διαθέτει ρυθμιζόμενο κούμπωμα με clips που διευκολύνει τον αναβάτη να το αφαιρέσει ακόμα και με γάντια.

www.papastavroushops.gr, Καλλιρρόης 30 Αθήνα τηλ. 210-9249350

 

????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ