net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μια εξαιρετικά δυνατή ροπή χαρακτηρίζει την έκδοση των 125 4Τ ενώ ο εξαιρετικός δίχρονος κινητήρας των 50 κ.εκ. επιβεβαιώνεται ως πιο νεανικός και σπιντάτος χάρη επίσης στο ελαφρύτερο του βάρος.

Ψυχή Aprilia σε ένα Motard πόλης μόνο από 1.660 ευρώ!

Όλη η σπιρτάδα Motard της Aprilia, σε ένα σκούτερ για καθημερινή χρήση. Το SR Motard της Aprilia είναι ένα σπορ σκούτερ προορισμένο για να μετατρέψει την καθημερινή μετακίνηση σε διασκέδαση.

 
Το SR Motard διακρίνεται για το δυναμικό, κυρίαρχο και συμπαγές στυλ του. Εκκίνηση, επιτάχυνση, ρεπρίζ, ευελιξία στην κίνηση και καλό κράτημα , είναι τα όπλ" του SR Motard, που σχεδιάστηκε για  νέους που θέλουν να ξεχωρίζουν στους δρόμους της πόλης σε συνθήκες κυκλοφοριακής αιχμής.

 Εάν αναζητούμε την πιο fun ψυχή των σπορ μοτοσυκλετών Aprilia αυτή το δίχως άλλο είναι που συνδέεται με τον κόσμο των Supermotard. Γεννημένες ως σύλληψη και προερχόμενες από τον κόσμο των μοτοσυκλετών εκτός δρόμου, οι μοτοσυκλέτες Supermotard συνδυάζουν μαζί με την ευκολία οδήγησης των moto enduro πλεονεκτήματα και επιδόσεις ασφάλτου. Το SR Motard, μεταφέρει στην οικογένεια των σπορ σκούτερ SR το πνεύμα των μεγάλων Supermotard της Aprilia, όπως το Dorosduro και το SXV. Το στυλ αντανακλά το χαρακτήρα του Aprilia SR Motard, το οποίο προερχόμενο από τη μοναδική τεχνική υπεροχή του best seller Typhoon, εξελίσσεται προσφέροντας διασκέδαση στην οδήγηση. Το τιμόνι με απόλυτα σπορ σχεδιασμό, ο πίνακας οργάνων και πάνω από όλα το ρύγχος  που προεξέχει στο μπροστινό τροχό (μια σαφής αναφορά στον κόσμο των off-road), χαρακτηρίζουν τη μπροστινή όψη του δίτροχου. Το επίπεδο πάτωμα, πέραν του ότι εξασφαλίζει άνεση στη θέση οδήγησης, βελτιώνει επιπλέον τη δυνατότητα φόρτωσης, χάρη στο άγκιστρο στο ντουλαπάκι της μπροστινής μάσκας. 

Οι μεγάλοι μαύροι τροχοί 14 ιντσών, με πέντε χωριστές ακτίνες αναδεικνύουν έναν απόλυτο και σπορ σχεδιασμό προερχόμενο από τις μοτοσυκλέτες αγώνων της Αprilia. Ξεχωριστό και μοντέρνο το πίσω μέρος του SR Motard είναι εφοδιασμένο με μία άνετη και μεγάλη σέλα, που φέρει στα πλευρικά τα χρωματιστά γραφικά του οχήματος, μια φινέτσα που υπογραμμίζει τη σπιρτάδα ενός δίτροχου που γεννήθηκε για να προσφέρει διασκέδαση στην καθημερινή μετακίνηση.  Ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα μπορεί να χωρέσει ένα ανοιγόμενο κράνος. Το μοντέλο SR Motard της Aprilia διατίθεται σε τρεις χρωματισμούς : Μαύρο, Λευκό και Πορτοκαλί.                    

Δύο σύγχρονοι κινητήρες, οικολογικοί και σπιντάτοι, επιτρέπουν στο SR Motard να προσφέρει ξεχωριστές λύσεις για μια διασκεδαστική οδήγηση στην καθημερινή ζούγκλα της μεγαλούπολης. Μια εξαιρετικά δυνατή ροπή χαρακτηρίζει την έκδοση των 125 4Τ ενώ ο εξαιρετικός δίχρονος κινητήρας των 50 κ.εκ. επιβεβαιώνεται ως πιο νεανικός και σπιντάτος χάρη επίσης στο ελαφρύτερο του βάρος. 

Το σωληνωτό πλαίσιο από αλουμίνιο συνδέεται με ένα υψηλής αντοχής τηλεσκοπικό πιρούνι , ενώ στο οπίσθιο μέρος διαθέτει ένα μονό υδραυλικό αμορτισέρ διπλής ενέργειας. Οι υψηλοί τροχοί των 14 ίντσων καλύπτονται από σπορ προστατευτικά.  Η ασφάλεια πέδησης εξασφαλίζεται από τον εμπρόσθιο δίσκο 220 mm και ένα ταμπούρο πίσω 140 mm.

Το σπορ, ζωηρό αδελφάκι των Supermotard Aprilia, ήρθε για να κάνει τη μετακίνηση πιο διασκεδαστική. Αποκτήστε το  από μόνο 1.660 ευρώ και νιώστε την αίσθηση Aprilia Motard στο καθημερινό σας σκούτερ! 

Ενημερωθείτε σήμερα για τις παρεχόμενες υπηρεσίες από την Piaggio Hellas, όπως τo ευέλικτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της VW Bank με διάρκεια δανείου έως 72 μήνες, και τη δυνατότητα επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης για 2 επιπλέον χρόνια σε όλα τα σημεία πώλησης Aprilia και στην επίσημη ιστοσελίδα www.aprilia.com.gr

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ