net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ίδιο, σχεδόν, με την πρώτη ματιά, αλλά, διαφορετικό. Το νέο SH συνεχίζει στα σχεδιαστικά χνάρια του υπάρχοντος με δυναμικά χαρακτηριστικά, όμως.

Kάτω από τη σέλα μπορείτε, σύμφωνα με τη Honda, να τοποθετήσετε ένα full face κράνος! Χωρίς μεγάλους αεραγωγούς, από ό,τι φαίνεται.

Το eSP μοτέρ συγκεντρώνει όλες τις τεχνολογίες που χρησιμοποιεί η Honda για να μείωση την κατανάλωση και τους εκπεμπόμενους ρύπους.

Το μεγάλο νέο στα εξαιρετικά και συνδυασμένα φρένα του SH είναι ότι πλέον διαθέτει ABS.

Νέο Honda SH 150i ABS με 3.690 ευρώ

Το ανανεωμένο SH 150 της Honda διατίθεται πλέον και στην Ελλάδα, στην τιμή των 3.690 ευρώ, με ABS και top case στον στάνταρ εξοπλισμό του. Το ιαπωνικό scooter έχει ανανεωθεί σχεδόν σε κάθε τομέα!

 

Τι έκαναν λοιπόν οι Ιάπωνες; Πήραν την άκρως επιτυχημένη συνταγή που λέγεται SH και χωρίς να ξεφύγουν καθόλου από την φιλοσοφία που το έκανε τόσο δημοφιλές έφτιαξαν ένα ακόμη καλύτερο scooter με τροχούς 16 ιντσών.

Παρά την αισθητική και όχι μόνο ανανέωση, το νέο μοντέλο είναι άμεσα αναγνωρίσιμο ως SH. Ωστόσο, μια πιο προσεκτική ματιά μας δείχνει ότι σχεδόν τίποτα επάνω του δεν έχει μείνει το ίδιο με πριν. Η Honda χρησιμοποίησε την ίδια συνταγή, αλλά την έκανε ακόμη πιο σύγχρονη. Στα νέα, βελτιωμένα χαρακτηριστικά του SH ξεχωρίζει ο μεγάλος χώρος κάτω από τη σέλα, ικανός να φιλοξενήσει ένα full face κράνος, ο κινητήρας eSP με τη χαμηλή κατανάλωση και το σύστημα Idle Stop και το πλαίσιο νέας γενιάς, το οποίο βελτιώνει ακόμη περισσότερο την οδική συμπεριφορά του.

Η τιμή του, όπως αναφέραμε, με ABS, σύστημα Idle Stop και top case είναι 3.690 ευρώ.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ