net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Σημαντική στήριξη στα τοπικά πρωταθλήματα enduro θα προσφέρει η Beta τη νέα σεζόν.

Beta: Στηρίζει το ελληνικό enduro

Με σημαντικές εκπτώσεις, παροχές και δώρα θα στηρίζει τα τοπικά πρωταθλήματα enduro η ελληνική αντιπροσωπεία της Beta δίνοντας ανάσα στο άθλημα.

 
Αξιόλογη είναι η προσπάθεια που θα καταβάλλει φέτος η ελληνική αντιπροσωπεία της Beta, «the Fuoristrada Co.», στηρίζοντας τοπικά πρωταθλήματα enduro και Trail Ride σε πολλά επίπεδα, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ώθηση σε αυτή την κίνηση για την Beta δίνει και η κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Enduro στην κατηγορία των νέων με τον ταλαντούχο Ηλία Κυριλή τη χρονιά που μας πέρασε.

Για το 2013 η «the Fuoristrada Co.» θα επικεντρώσει την υποστήριξη της στις τοπικές διοργανώσεις και συγκεκριμένα στο Κύπελλο Enduro Ν. Ελλάδας ενώ τις ίδιες παροχές θα έχουν και όσοι συμμετέχουν στο Κύπελλο Scramble Ν. Ελλάδας και στο Κύπελλο Trail Ride. Αντίστοιχης υποστήριξης θα τύχουν και οι αγωνιζόμενοι της Β. Ελλάδας που θα συμμετέχουν στα τοπικά κύπελλα.

Συγκεκριμένα οι παροχές που θα προσφέρονται στους αγωνιζόμενους είναι η εξής:

Μοτοσυκλέτες

-6% έκπτωση στις δίχρονες RR 250 και RR 300

-7% έκπτωση στις τετράχρονες RR 350, RR 400, RR 450 και RR 498

-Σε περίπτωση αγοράς δύο μοτοσικλετών θα παρέχεται επιπλέον έκπτωση +2%. Η έκπτωση, δηλαδή, για τις δίχρονες θα είναι 8% και για τις τετράχρονες 9%.

Ανταλλακτικά - Aξεσουάρ:

-20% έκπτωση στα γνήσια ανταλλακτικά Beta
-20% έκπτωση στα λιπαντικά ΝILS
-20% έκπτωση στις εργοστασιακές στολές Beta
-18% έκπτωση στα αγωνιστικά αξεσουάρ Beta
-15% έκπτωση στα αγωνιστικά αξεσουάρ Boano
-25% έκπτωση στις εξατμίσεις Scalvini
-20% έκπτωση σε ελαστικά

Υποστήριξη την ημέρα του αγώνα

Οι αγωνιζόμενοι στο Κύπελο Enduro Ν. Ελλάδας θα έχουν και την υποστήριξη μας κατά την ημέρα του αγώνα. Συγκεκριμένα, στις τέντες της Beta θα παρέχεται χώρος ανασυγκρότησης και quick service ενώ θα υπάρχει πλήρης κάλυψη ανταλλακτικών (πάντα με τις προαναφερθείσες εκπτώσεις) για μικροεπισκευές πριν την είσοδο στην ειδική.

Επιβράβευση αποτελεσμάτων

Οι αγωνιζόμενοι του Κυπέλλου Ν. Ελλάδας, στο τέλος της χρονιάς θα επιβραβευθούν για τις προσπάθειες τους. Αναλυτικότερα, αναβάτες με Beta των κατηγοριών EN, E2, E3 και ES που θα τερματίσουν στις 5 πρώτες θέσεις της κατηγορίας τους θα λάβουν:

-1ος : Λιπαντικά NILS αξίας 500 ευρώ και 1 ζευγάρι ελαστικά off road
-2ος : Λιπαντικά NILS αξίας 350 ευρώ
-3ος : Λιπαντικά NILS αξίας 250 ευρώ
-4ος : Λιπαντικά NILS αξίας 175 ευρώ
-5ος : Λιπαντικά NILS αξίας 125 ευρώ

Τέλος εάν ο κυπελλούχος Ν. Ελλάδας για το 2013 είναι αναβάτης της Beta τότε η μοτοσικλέτα του θα αντικατασταθεί με μοντέλο 2014 ίδιου τύπου.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ