net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Bridgestone υπόσχεται ένα πιο γρήγορο ζέσταμα στα νέα μπροστινά ελαστικά της.

Τα νέα ελαστικά της Bridgestone

Οι Ιάπωνες ασχολήθηκαν επάνω στα νέα ελαστικά και υπόσχονται για ένα πιο γρήγορο ζέσταμα, ενώ πιο ξεκάθαρα αποτελέσματα θα έχουμε μετά τις δοκιμές της Βαλένθια.

 
Η Bridgestone προμήθευσε όλες τις ομάδες με τα νέα ελαστικά της για τις πρώτες δοκιμές. Μαζί με τις ομάδες και η εταιρεία των ελαστικών θα συμμετέχει σε αυτές τις δοκιμές, ώστε να πάρει όσες πληροφορίες μπορεί και να μπορέσει να προλάβει να εξελίξει τα λάστιχα πριν τον πρώτο αγώνα στο Κατάρ.

Όσο για τις δοκιμές, στη Sepang, οι ομάδες θα χρησιμοποιήσουν τη σκληρή και την πολύ σκληρή γόμα εμπρός και την μέτρια – σκληρή γόμα πίσω. Από την άλλη, στη Βαλένθια θα προμηθευτούν τη μαλακή –μεσαία γόμα εμπρός και την μεσαία – σκληρή ασύμμετρη πίσω. Σε περίπτωση βροχόπτωσης, θα έχουν στην κατοχή τους και τις σκληρές βρόχινες γόμες για τη Sepang, ενώ στη Βαλένθια τα μαλακά βρόχινα ελαστικά.

Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε, ότι το νέο εμπρός ελαστικό της Bridgestone, σύμφωνα με τους ανθρώπους της εταιρείας, ζεσταίνεται πιο γρήγορα σε σχέση με το περσυνό, αφού έχει αλλαχτεί η γόμα και η δομή του ελαστικού.

Τέλος, επικεφαλής για τα ελαστικά έχει οριστεί ο Loris Capirossi, ο οποίος θα προσφέρει τις γνώσεις του στην Bridgestone, ώστε να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια των αναβατών.

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ