net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Tο 2014, θα δούμε κι ένα sport μοτοσικλετάκι 350 κ.εκ., επηρεασμένο από το Moto3 project.

Η ΚΤΜ επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει ένα Duke 350, όχι μόνο για την ινδική, αλλά και για την παγκόσμια αγορά!

Επιβεβαιώνει το Duke 350 η KTM!

Στην επίσημη παρουσίαση του Duke 200 στην Ινδία, η ΚΤΜ επιβεβαίωσε πως ετοιμάζει και την έκδοση των 350 κ.εκ. για το 2013 – και όχι μόνο για την αγορά της Ινδίας!

 
Συγκεκριμένα, οι Αυστριακοί επιβεβαίωσαν τις φήμες που τους θέλουν να εμπλουτίζουν τη γκάμα των Duke με ένα ακόμη μοντέλο, αυτή τη φορά στα 350 κ.εκ., στην προχθεσινή επίσημη παρουσίαση του νέου Duke 200. Τα πιο ευχάριστα νέα, όμως, είναι τα εξής: το Duke 350 θα κατασκευάζεται μεν από τη Bajaj στην Ινδία, ωστόσο, προορίζεται για εξαγωγή σε παγκόσμιο επίπεδο! Αυτό σημαίνει ότι μέσα στο 2013 θα το δούμε και στην ευρωπαϊκή αγορά!

Τα καλά νέα για τους φίλους της ΚΤΜ, όμως, δε σταματούν εδώ! Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του Duke 350, το 2014 δηλαδή, θα κυκλοφορήσει και μια νέα sport μοτοσικλέτα 350 κ.εκ.. Αυτή θα είναι στην ουσία ένα Duke με full fairing, με την αισθητική του επηρεασμένη από το Moto3 project της ΚΤΜ. Όπως και το Duke 350, το sport αδελφάκι του θα είναι επίσης διαθέσιμο σε παγκόσμιο επίπεδο και, σε περίπτωση που η ΚΤΜ καταφέρει να κρατήσει σε χαμηλά επίπεδα το κόστος κατασκευής και απόκτησης, θα αποτελέσει έναν αξιόμαχο αντίπαλο στην κατηγορία των μικρών sport μοτοσικλετών.

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ