net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Hellinmoto: Bazaar και -70% στις τιμές

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου, στις 25 και 26, η Hellinmoto προσκαλεί όλους τους φίλους της μοτοσικλέτας στο καλοκαιρινό της Bazaar. To event θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Ducati Store και του ΚΤΜ DownUnder στο Γκάζι με τις εκπτώσεις σε πολλά επώνυμα προϊόντα να φτάνουν μέχρι και το 70%!

 
Στο καλοκαιρινό Bazaar της Hellinmoto μπορείτε να προμηθευτείτε ρούχα, αξεσουάρ είδη ένδυσης, κράνη, γυαλιά και πολλά άλλα με σημαντικές εκπτώσεις που φτάνουν έως και το 70%, σε μάρκες όπως OAKLEY, NEXX, NOLAN, IXON, IXS, AIROH, SHOEI, DRIVER, DAINESE, SINISALO, SIDI, FOX, REVIT, GLOVER, SMITH, KTM, DUCATI, HUSQVARNA. Μεγάλη ποικιλία σε αντρικά γυναικεία και παιδικά για εσάς και τους αγαπημένους σας.
Στο καλοκαιρινό Bazaar θα βρείτε επίσης καινούργιες και μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες Husqvarna, Beta, Derbi, Bimota, Morini, TGB, Malaguti, Cagiva, KTM και Ducati σε τιμές έκπληξη μόνο για τις ημέρες του Bazaar!
Επίσης, για το Σάββατο 25/06 θα υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε και ένα test ride, κατόπιν ηλεκτρονικού ραντεβού μέσω του site της Hellinmoto (www.hellinmoto.gr), στα μοντέλα της Ducati Multistrada 1200 S, Streetfighter S, Monster 696/796 ABS, καθώς και στο μοναδικό Diavel.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ