net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ίσως να είσαι και εσύ λίγο παραπάνω...κολλημένος από όσο νόμιζες με τη μοτό σου!

8 σημάδια ότι έχεις κόλλημα!

Πως μπορείς να καταλάβεις πόσο κολλημένος είσαι με το δίτροχο μέσο σου; Δες αν έχεις και εσύ τα 8 σημάδια που δηλώνουν ένα πάθος...λίγο πιο δυνατό από το μέσο όρο!

 
Είναι γενικότερα γνωστό ότι πάρα πολλοί δικυκλιστές έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με το όχημά τους. Μια σχέση που πολλές φορές φτάνει ίσως και στο... «κόλλημα» και σε μια χρήση που ξεφεύγει από τα όρια του απλού μεταφορικού μέσου και αγγίζει τη...συντροφικότητα. Ποια είναι λοιπόν τα σημάδια που υποδηλώνουν ότι έχεις μια σχέση...πάθους με τη μοτοσυκλέτας σου; Διαβάστε τη λίστα και πείτε μας αν συμφωνείτε! 
 
1) Την καβαλάς χειμώνα-καλοκαίρι: Δεν είσαι ένας από τους αναβάτες που, με τα πρώτα σημάδια κακοκαιρίας, αφήνει τη μοτοσυκλέτα και επιλέγει αυτοκίνητο ή μέσα. Την οδηγείς συνεχώς, για όπου χρειαστεί να πας, ακόμη και αν έχεις και αυτοκίνητο! 
 
2) Την καβαλάς ακόμη και αν...δε χρειάζεται: Πετάγεσαι μέχρι το περίπτερο; Θα πάρεις την μηχανή! Μια μικρή βόλτα που μπορεί να βγει και περπατώντας; Και πάλι θα επιλέξεις την μοτό σου!  
 
3) Βγάζεις το αμάξι μόνο...τα Σαββατοκύριακα: Και αυτό αν χρειαστεί να κάνεις ψώνια η ακόμη και μόνο για να φορτίσεις τη μπαταρία! 
 
4) Ακολουθείς τις παρέες σου με το δίκυκλό σου: Μπορεί η παρέα σου να έχει κανονίσει εκδρομούλα ή εξόρμηση για μπάνιο με αυτοκίνητα αλλά εσύ...σταθερός! Θα τους ακολουθήσεις, αλλά θα έχεις τη μοτοσυκλέτα σου μαζί, ακόμη και αν σε προσκαλέσουν να πας με το αυτοκίνητο!
 
5) Την παίρνεις μαζί και στις διακοπές: Παρά το ότι μπορεί κανείς να νοικιάσει δίκυκλο ή ακόμη και να μην μεταφέρει καν το όχημά του στον προορισμό του, εσύ προτιμάς να πάρεις για άλλη μια φορά τη μοτό σου μαζί σου! Και ας σου στοιχίσει και κάτι παραπάνω! 
 
6) Ψάχνεις ευκαιρία να πας βόλτα: Είτε βαριέσαι και θέλεις μια απόδραση...είτε έχεις και άλλους φίλους με μοτοσυκλέτες, ψάχνεις και ψάχνεσαι για ευκαιρίες οδήγησης! 
 
7) Την βγάζεις συνέχεια φωτογραφίες: Αν δεν είναι αυτό σημάδι ότι είσαι κολλημένος, ποιο είναι; Βγάζεις φωτό όπου βρεθείς και σταθείς, είτε αυθόρμητα στιγμιότυπα είτε ακόμη και «ψαγμένα» ενσταντανέ! 
 
8) Πηγαίνεις πολλές φορές βόλτα μόνος: Έχεις πιάσει τον εαυτό σου να προτιμά να πάει μια βόλτα μόνος του, αντί να συναναστραφεί με φίλους; Όταν θέλεις να ηρεμήσεις ή να ξεχαστείς, καβαλάς το δίτροχο «μωρό» σου και χάνεσαι; Είναι ένα ακόμη σημάδι ότι παθιάζεσαι με το όχημά σου! 
 

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ